Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Мале,... тоз форум комплексира...

Люпилник на таланти...

Аз затъ чатя - то само с постове ми расте формата...

:P

• Отговори 53
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено
alexi laiho, радвам се че те направих известен :P  :hello:  :hello:  :hello:

бе той и досега си беше известен..целия квартал ги знае наизуст тея арпежи...дори веднъж една бабичка беше нападнала един тип Батман/по прякор/,който помислила за Алекси :P:D:P;):P;):P

Отговорено
alexi laiho, радвам се че те направих известен ;)  :hello:  :hello:  :hello:

бе той и досега си беше известен..целия квартал ги знае наизуст тея арпежи...дори веднъж една бабичка беше нападнала един тип Батман/по прякор/,който помислила за Алекси ;);):P:P:P:P;)

е свири си пича. спор няма.

офтопик: знам го батман, на концерта на содом бяха заедно с Никола. ма за кво му налитат бабички? ;) верно беше сладур ама.....

;):D:P;)

Отговорено

:wow: :wow: :wow: :wow: :wow:

Daaaaamn.

абе честно да си кажа - не ме кефят арпежите, като мелодия, ама свиренето си е ебало мамата отвсекъде...

Хуу, че прозореца не е отворен и ме мързи да ставам да си изхвърля китарата....

Бтв, давай малко по-интересна стойка...

:D:dance::dance::D:dance::dance::dance:

Отговорено

мерси :dance: евала, ного арпежи, ного нещо

Alexi_Laiho: какво свириш горе-долу? доколкото разбирам е нещо подобно:

|-----------5-8-5-10-7----------------------------8-12-8-13-10---------------------|

|---------6------------8-----------------------10--------------12------------------|

|-------5----------------7-------------------9--------------------10---------------|

|-----7--------------------9--------------10-------------------------12------------|

|-5-8------------------------10-7-10-8-12-------------------------------14-10-14---|

|----------------------------------------------------------------------------------|

обаче не точно, пък аз не съм голям слухар и не мога да разбера кво става там :dance:

Отговорено

бе да ви кажа честно и аз незнам ко точно свиря, тва spotlight_kid вика "аи да та снимам" и си поумазах някой друг арпеж, Чачо тез арпежи дет си ги написал са горе долу същите като тези които си го мажа аз :dance:

ето ги едитнати, аз по такъф начин се опитвам да ги изкарам:

|-----------5-8-5-10-7------------------------7-10-7-14-10---------------------|

|---------6------------8---------------------8----------------12-------------------|

|-------5----------------7-----------------7--------------------10-----------------|

|-----7--------------------9-------------9-------------------------12--------------|

|-3-8------------------------10-5-10-8--------------------------------14-10-14-|

|------------------------------------------------------------------------------------|

нещо такова трябва да е, не съм сигурен дали точно това го има там защото импровизирах, а в момента нямам възможност да гледам клипа :dance: ама арпежите там са на този принцип, просто са безразборно разхвърляни по грифа :dance:

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ДОБРИТЕ ОТЗИВИ!!! :dance::D:dance:

Отговорено
Aмалееей! :dance::dance::D

Айде да се сбереме да опънеме некоя жица, а пич?

на есен живот и здраве ако ме вземат някаде в София - с огромно удоволствие ще напраим някои друг джангър! :dance::dance:

Отговорено
|-3-8------------------------10-5-10-|

ного разтягаш бе ;) правилно ли си го написал тва? то ше излезне ебати арпежа :D

Отговорено

бе правилно съм го написъл, така се опитвам да го изсвиря ма незнам до колко се получава ;) туи маи са си стандартни арпежи - 1ви 3ти и 5и тон от скалата :D

П.П. за кодеците - ми незнам при мен само звука върви, картината липсва....