щастливата рибка :) Публикувано Декември 15, 2007 Публикувано Декември 15, 2007 Здравейте! Много ви моля да ми помогнете да избера йоника за подарък,защото аз съм музикален инвалид,нищо не разбирам Единственият музикален магазин,който знам е на "Пиротска" и мисля там да отида.Можете ли да ми кажете какво да питам и кое е важно за една йоника,за да не ми пробутат някой боклук? Не трябва да е професионална,но и да не е съвсем.....зле.Всъщност човека за когото е свири на китара,но се кефи на всичко,свързано с музиката.Така че сега тепърва ще се учи да свири на йоника,ако това има значение. Помагайте,plsss Цитирай
BlueZone Отговорено Декември 15, 2007 Отговорено Декември 15, 2007 Най-напред е важно да се поясни, че това което търсиш не се казва Йоника, ами синтезатор. Йоника е продукт на немска фирма, понастоящем известна като Vermona и е един от първите синтезатори и поради това е станал нарицателно по същия начин както Xerox, Jeep и т.н. Иначе провери в магазина на Dynacord на петте кьошета - вероятно ще намериш каквото търсиш. Цитирай
щастливата рибка :) Отговорено Декември 15, 2007 Автор Отговорено Декември 15, 2007 Иначе провери в магазина на Dynacord на петте кьошета - вероятно ще намериш каквото търсиш. А има ли нещо важно,което трябва да има един синтезатор/любителски/? А Dynacord има ли нещо общо с YAMAHA?Специално ефектът на пианото ме интересува да е добър. Цитирай
roi Отговорено Декември 15, 2007 Отговорено Декември 15, 2007 (Редактирано) Ето я въпросната ЙОНИКА Редактирано Декември 15, 2007 от roi Цитирай
щастливата рибка :) Отговорено Декември 15, 2007 Автор Отговорено Декември 15, 2007 (Редактирано) А бе Рой, аз казах,че не разбирам...ама един синтезатор не трябва ли поне да има клавиши,хихихи П.П.Май си сменил линка? Идеална е Редактирано Декември 15, 2007 от щастливата рибка :) Цитирай
miro2bg Отговорено Декември 15, 2007 Отговорено Декември 15, 2007 В Динакорд разбират и ще ти помогнат с избора Цитирай
щастливата рибка :) Отговорено Декември 15, 2007 Автор Отговорено Декември 15, 2007 (Редактирано) В Динакорд разбират и ще ти помогнат с избора Много благодаря на всички! П.П.И само още нещо...Ориентировъчно колко пари ще е и евентуално продават ли на изплащане? Редактирано Декември 15, 2007 от щастливата рибка :) Цитирай
roi Отговорено Декември 15, 2007 Отговорено Декември 15, 2007 [quote name=щастливата рибка ' date='Dec 15 2007, 02:04 PM' post='287260] аз казах,че не разбирам Разбрахме че не разбираш но чак пък толкова да объркаш синтезатор това да не ти прилича на котлон Цитирай
miro2bg Отговорено Декември 15, 2007 Отговорено Декември 15, 2007 Продават на изплащане доколкото си спомням а цените са толкова различни, че трябва на място да видиш и да прецениш, все пак не сме наясно (като теб) каква точно йоника търсиш... Цитирай
щастливата рибка :) Отговорено Декември 15, 2007 Автор Отговорено Декември 15, 2007 (Редактирано) Ще видя тогава какво ще ми предложат.Още веднъж ти благодаря,Миро! Редактирано Декември 15, 2007 от Chrysalid Нарушение на правилото за цитиране на предходен коментар! Цитирай
KlaviristaPA80 Отговорено Декември 15, 2007 Отговорено Декември 15, 2007 Да в Динакорд има избор от по-евтини до по-скъпи модели, а и хората ще ти обеснят какво би трябвало да има като екстри "любителският" синтезатор, смятам че ще намериш правилната посока, Без да те прекарат Цитирай
щастливата рибка :) Отговорено Декември 20, 2007 Автор Отговорено Декември 20, 2007 А този става ли? http://www.yamaha.co.jp/product/epiano-key...e313/index.html Цитирай
BREAKDOWN Отговорено Декември 20, 2007 Отговорено Декември 20, 2007 Става Цената му е около 460 лева Цитирай
щастливата рибка :) Отговорено Декември 20, 2007 Автор Отговорено Декември 20, 2007 (Редактирано) Идеално!Много ти благодаряяя! Редактирано Декември 20, 2007 от Chrysalid Нарушение на правилото за цитиране на предходен коментар! Цитирай
Recommended Posts