Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте!

Много ви моля да ми помогнете да избера йоника за подарък,защото аз съм музикален инвалид,нищо не разбирам :D

Единственият музикален магазин,който знам е на "Пиротска" и мисля там да отида.Можете ли да ми кажете какво да питам и кое е важно за една йоника,за да не ми пробутат някой боклук?

Не трябва да е професионална,но и да не е съвсем.....зле.Всъщност човека за когото е свири на китара,но се кефи на всичко,свързано с музиката.Така че сега тепърва ще се учи да свири на йоника,ако това има значение.

Помагайте,plsss :D

Отговорено

Най-напред е важно да се поясни, че това което търсиш не се казва Йоника, ами синтезатор. Йоника е продукт на немска фирма, понастоящем известна като Vermona и е един от първите синтезатори и поради това е станал нарицателно по същия начин както Xerox, Jeep и т.н.

Иначе провери в магазина на Dynacord на петте кьошета - вероятно ще намериш каквото търсиш.

Отговорено
Иначе провери в магазина на Dynacord на петте кьошета - вероятно ще намериш каквото търсиш.

А има ли нещо важно,което трябва да има един синтезатор/любителски/?

А Dynacord има ли нещо общо с YAMAHA?Специално ефектът на пианото ме интересува да е добър.

Отговорено (Редактирано)

А бе Рой,

аз казах,че не разбирам...ама един синтезатор не трябва ли поне да има клавиши,хихихи ;)

П.П.Май си сменил линка? :)

Идеална е :)

Редактирано от щастливата рибка :)
Отговорено (Редактирано)
В Динакорд разбират и ще ти помогнат с избора

Много благодаря на всички! :)

П.П.И само още нещо...Ориентировъчно колко пари ще е и евентуално продават ли на изплащане?

Редактирано от щастливата рибка :)
Отговорено

[quote name=щастливата рибка :music:' date='Dec 15 2007, 02:04 PM' post='287260]

аз казах,че не разбирам

Разбрахме че не разбираш но чак пък толкова да объркаш синтезатор това да не ти прилича на котлон :)

Отговорено

Продават на изплащане доколкото си спомням а цените са толкова различни, че трябва на място да видиш и да прецениш, все пак не сме наясно (като теб) каква точно йоника търсиш...

Отговорено (Редактирано)

Ще видя тогава какво ще ми предложат.Още веднъж ти благодаря,Миро! :rolleyes:

Редактирано от Chrysalid
Нарушение на правилото за цитиране на предходен коментар!
Отговорено

Да в Динакорд има избор от по-евтини до по-скъпи модели, а и хората ще ти обеснят какво би трябвало да има като екстри "любителският" синтезатор, смятам че ще намериш правилната посока, Без да те прекарат :)

Отговорено (Редактирано)

Идеално!Много ти благодаряяя!

1603343a8ef6ccccec.gif

Редактирано от Chrysalid
Нарушение на правилото за цитиране на предходен коментар!