netz Публикувано Декември 14, 2007 Публикувано Декември 14, 2007 Здравейте имам нужда да се съветвам с вас имам желание да си купя ефект подходящ за свирене на дет метал искам да се отърва от обикновенния звук на баса ми хаха но не знам какво и от къде точно да си купя та така ако някой има желание да ме светне ще съм мн благодарен Цитирай
Свилен Бас Отговорено Декември 14, 2007 Отговорено Декември 14, 2007 (Редактирано) В цялата тая мазня, ефект и на баса - по-добре недей - вземи си един предусилвател, че да ти светне звука - аз съм така в дет-формацията ни, въпреки, че си имам и процесор на разположение, със секви дистъри и чудеса по него - просто няма нужда. едит: Един хорус, използван адекватно, също е оферта Редактирано Декември 14, 2007 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
TNT Отговорено Декември 14, 2007 Отговорено Декември 14, 2007 Компресорът също няма да е излишен. Цитирай
beatle Отговорено Декември 16, 2007 Отговорено Декември 16, 2007 Аз така и неразбрах какво е компресора-имам го в кубето,но не усещам съществена разлика,освен минималното удължаване на звука. Цитирай
vurbito Отговорено Декември 16, 2007 Отговорено Декември 16, 2007 Здравейте имам нужда да се съветвам с вас имам желание да си купя ефект подходящ за свирене на дет метал искам да се отърва от обикновенния звук на баса ми хаха но не знам какво и от къде точно да си купя та така ако някой има желание да ме светне ще съм мн благодарен хммс съвсем лек дисторт почти да не се усеща и вдигни леко требъл потенциометъра на кубето/главата Цитирай
BASSSKO Отговорено Декември 17, 2007 Отговорено Декември 17, 2007 От 7 години свиря главно детметъл, не ползвам никакви ефекти. Единствено от еквалайзъра на кубето ползвам само високи и малко среди, без баси. Сигнала от китарата ми е само високи, свиря с голяма атака на пръстите, получава се саунд, който едва ли ще ти хареса като самостоятелно, здраво звънтене. Но, в комбинация с ниски китари се получава доста сносно... Цитирай
netz Отговорено Декември 24, 2007 Автор Отговорено Декември 24, 2007 Благодаря на всички отговорили Цитирай
Recommended Posts