NIKOCHIM Публикувано Декември 10, 2007 Публикувано Декември 10, 2007 ...еми нещо новичко. Ако има желаещи...заповядайте. http://myspace.com/mentalarchitectsband Цитирай
coh-da Отговорено Декември 10, 2007 Отговорено Декември 10, 2007 Желаещи за какво, че нещо не се разбира... концерт ли ще има?! Или някаква томбола ще се развърти, като се видя намаллиха данък хазарт. Аве що не си лягам вече ми се занимавам... Цитирай
LOE Отговорено Декември 11, 2007 Отговорено Декември 11, 2007 хаха, абе нещо началото много ми прилича на една песничка на гуано ейпс, даже прекалено много инъче е яко, с по добър саунд ще сте много вървежни няма ли да заформите нещо като албумче вече всъщност нещата ви са доста добре изсвирени и материала си личи че е качествен, може би ще минете само с ремикс, без да записвате всичко наново Цитирай
NIKOCHIM Отговорено Декември 11, 2007 Автор Отговорено Декември 11, 2007 Желаещи за какво, че нещо не се разбира... концерт ли ще има?! Или някаква томбола ще се развърти, като се видя намаллиха данък хазарт. Аве що не си лягам вече ми се занимавам... Еми да пич! Трябваше да си легнеш преди да пишеш саркастични коментари. Аре бегай легай и умната. Цитирай
NIKOCHIM Отговорено Декември 11, 2007 Автор Отговорено Декември 11, 2007 хаха, абе нещо началото много ми прилича на една песничка на гуано ейпс, даже прекалено много инъче е яко, с по добър саунд ще сте много вървежни няма ли да заформите нещо като албумче вече всъщност нещата ви са доста добре изсвирени и материала си личи че е качествен, може би ще минете само с ремикс, без да записвате всичко наново Ми да ти кажа честно не съм слушал Гуано Ейпс откато излезна дебютът им преди много време, та не мога да се сетя за кое парче говориш, но щом го казваш сигурно е така. Предполагам че има страшно много песни по света, на които приличаме, но все пак това е рок. Ние не откриваме топлата вода...само се възползваме от нея хехе. А колкото до албумът готов е и звучи точно по този начи. Зле или добре това е положението. Дадохме всичко от себе си за да звучи така /трябва да се има впредвид че ни струва около 150лв за 13 трака / и не мисля че ще коригираме нещо въобще. Бпагодаря все пак за позитивният/като цяло хе хе/ коментар. Скоро ще е готов сайтът и от там ще може да се сваля целият. P.S. ако ти представлява интерес може да ти дадем някой от траковете на сесии и да направиш ти един микс. И за нас би било интересно. Цитирай
antonium Отговорено Декември 12, 2007 Отговорено Декември 12, 2007 вече има и discontent http://www.myspace.com/mentalarchitectsband по-натам като ни е реди сайта, ще ги качим всичките Цитирай
fragile Отговорено Декември 14, 2007 Отговорено Декември 14, 2007 къртите хора !!! евала за усилията има полза от тях... радвате Цитирай
Recommended Posts