Guest Публикувано Декември 10, 2007 Публикувано Декември 10, 2007 Забелязал съм (а сигурно и вие сте), че из новите (създадени преди известно време) раздели на форума има един бутон "Бърз Отговор", освен стандартните два - "нов отговор" и "нова тема" при четене на тема от съответните раздели. Из старите раздели - за инструменти, Говорилня и т.н., този бутон го няма. Има само "нов отговор" и "нова тема". Как мислите, ще бъде ли добре този бутон да го има и в старите раздели ? [или да го няма из новите ?] Аз лично съм "за" това да го има в старите раздели - би спестил време за някои по-кратки отговори. Докато за другите, по-дълги отговори, ще си се използва стандартният "нов отговор". Цитирай
IgniteAll Отговорено Декември 11, 2007 Отговорено Декември 11, 2007 Този бутон явно се появява рандъм Като пример давам една тема от 2004 година: тема 2004 И ето още една тема от: тема 2007 В нито една от тези теми няма въпросния бутон... или поне аз не го видях Цитирай
Guest Отговорено Декември 11, 2007 Отговорено Декември 11, 2007 Нормално е да го няма. И двете теми са в раздел "Говорилня", който е стар. Тук обаче го има (след последния пост). Темата е от "Кавъри" (нов раздел). Също от "Кавъри". "Купувам" - Има го. "Купувам" е новосъздаден, след разделянето на "Купувам-Продавам". "Семпли" - Има го. "Семпли" - също новосъздаден. В раздели "Китара", "Бас","Хардуер","Софтуер","Говорилня" и т.н. и т.н. този бутон го няма, независимо от датата на темата в съответния раздел. Появява се единствено при нови раздели - "Семпли","Текстописане","Джем" и т.н. - нови раздели, създали се наскоро. Предполагам, че е от някаква настройка на форума/подфорумите ли, не знам. Цитирай
Recommended Posts