rocker_vn Публикувано Декември 8, 2007 Публикувано Декември 8, 2007 реших да пробвам дали ми се удава да свиря такива неща...така че чакам мненията ви с интерес Mourning Palace Цитирай
rocker_vn Отговорено Декември 9, 2007 Автор Отговорено Декември 9, 2007 мерси а ето и презаписани китари ЛИНК Цитирай
shadow Отговорено Декември 11, 2007 Отговорено Декември 11, 2007 Китарите не са точно така Иначе звука е добре Цитирай
rocker_vn Отговорено Декември 11, 2007 Автор Отговорено Декември 11, 2007 (Редактирано) китарите наистина не са точно така карай,не съм ги учил 1:1 карам по спомени горе долу... Редактирано Декември 11, 2007 от rocker_vn Цитирай
Darkshade Отговорено Декември 29, 2007 Отговорено Декември 29, 2007 Наистина китарите не са 1:1, но се е получило доста добре! (няма да споменавам факта че Mourning Palace ми е любимата песен на Borgir, заедно с Vredesbyrd) :) Като за правена "по спомени" е супер. Поздравления Цитирай
rocker_vn Отговорено Декември 29, 2007 Автор Отговорено Декември 29, 2007 благодаря ви за добрите отзиви,но никой не каза нищо за звука на китарите... аз изках да докарам блекметъл саунд.а да ли успях??? Цитирай
Darkshade Отговорено Декември 29, 2007 Отговорено Декември 29, 2007 Сутринта като писах предния пост ги слушах на едни слушалки, които може да са всичко, но не и добри, тъй като все още имаше спящи у нас. Сега ги преслушах както си му е реда, и да ти кажа честно, като че ли първия опит се доближава повече до оригинала. Самото звучене на китарата... Звучи ми точно като Dimmu Borgir на концерт Може би ако намалиш малко звука на втория... Изпъкват прекалено много, поне според мен. Цитирай
rocker_vn Отговорено Декември 29, 2007 Автор Отговорено Декември 29, 2007 ей такива работи да се чуват... пробвах и да го изпея ама не ми държи гурлото на напъна... верно са силнички китарите Цитирай
rocker_vn Отговорено Април 17, 2009 Автор Отговорено Април 17, 2009 хамелеонке много ме хвалиш нещо... Цитирай
Recommended Posts