XuaNmING Публикувано Декември 9, 2007 Публикувано Декември 9, 2007 ии тъй и аз да питам големите как да ти направа 2 прилични педала ^^ принципно ии за цял сет не бих отказал рецептата нооо тва вече е друго Цитирай
Katsko Отговорено Декември 9, 2007 Отговорено Декември 9, 2007 купи си ако държиш да си правиш - вземи един и го разгледай как бачка и имитирай устройството - не е сложно, но трудно ще го докараш според мен. успех с начинанието! Цитирай
vihro Отговорено Декември 10, 2007 Отговорено Декември 10, 2007 купи си И аз съм на същото мнение.Освен това по магазините има много неща втора ръка които ще свършат работа като за начало.Иначе ще има яко ходене по стругари и ще ти излезе по-скъпо,особено ако решиш да го правиш подобен на педалите на някоя реномирана марка-да използваш същите материали и конструкция.Може да пуснеш търсене в Гугъл,има много форуми основно с американски дръм-билдъри,но правят предимно барабани,хардуера си го закупуват.Но разбира се има и много новаторски идеи за различни неща по хардуера,но и аз мисля,че да се купи е по-лесно и по-малко хабене на нерви.Ако се решиш да купуваш,помоли някой по-напреднал барабанист да ти избере качествен педал втора употреба-здрав и надежден, без луфтове,скъсани резби и т.н. Успех и от мен Цитирай
KingdomX Отговорено Декември 10, 2007 Отговорено Декември 10, 2007 Ако си решил сам да си правиш - мякъде в нета трябва да има чертежи с описание и схема на елементите, както й какви метали са. Пружините също би трябвало да са описани. Но това е много трудоемко и безсмислено. Вероятността да ти излезе по-евтино е много малка, точно обратното ще се получи, освен ако не си стругар и не се занимаваш с обраборка на метали, най-вече топла. И аз подкрепям колегите с техните мнения. Поздрави!!! Цитирай
the_gorer Отговорено Декември 10, 2007 Отговорено Декември 10, 2007 Навремето си правехме от детски конструктор. Пусни обява и си купи нещо втора ръка от форума. Цитирай
Man0waR Scott Culumbus#1 Отговорено Декември 10, 2007 Отговорено Декември 10, 2007 Купи си! С хендмейд педал можеш само да си развалиш техниката! Цитирай
XuaNmING Отговорено Декември 10, 2007 Автор Отговорено Декември 10, 2007 ок убедихте ме ^^ благодаря на всички (: Цитирай
Recommended Posts