vurbito Отговорено Декември 11, 2007 Отговорено Декември 11, 2007 Айди ся!Когато напиша "акустична китара" в търсачката става голяма каша, така че пускам тема, като незнам дали има друга подобна.Ще ме прощавате Кажете някоя друга акустична, която да е по джоба ми.120 максиму 150 лв да дам за нея, но да знам, че ще е що годе добре за тез парици. Айде , че дая си направя накакъв подарък за коледа братле земи си най-добре някой стар орфей Цитирай
metaliza Отговорено Декември 11, 2007 Автор Отговорено Декември 11, 2007 (Редактирано) братле земи си най-добре някой стар орфей не е зла идеята но стар... аз гледам да се оттърва от една стара Кремона.В прочие на нея нищо и няма...перфектна си е, но е време за промяна.А и с нова китара меракът ми ще се върне с бясна сила... Редактирано Декември 11, 2007 от metaliza Цитирай
Overdrive Отговорено Декември 11, 2007 Отговорено Декември 11, 2007 че да не си видял нов?? аз си мислех че от 10-15 години не се произвеждат проблем на тези орфеи/кремони е некачествената изработка - често се изметват/разлепят, да не говорим че рядко има някоя не-фалшива Цитирай
metaliza Отговорено Декември 12, 2007 Автор Отговорено Декември 12, 2007 ми аз в момента имам една "Зорница" която е на две...иначе Кремоната ми се е случила здрава, но за празниците да си подаря нещо новичко... Цитирай
axxess Отговорено Декември 12, 2007 Отговорено Декември 12, 2007 От две седмици свиря на китара и попринцип слушам хард рок , класически рок, хейви метъл. И ся се опражнявам на някаква супер шибана стара Кремона, убива ми цялото желание да се уча и да свиря сякаш го правя насила, сега като си купя електрическа китара по Коледа просто съм сигурен, че няма да я оставя ! Старите китари са гадно нещо! Цитирай
Telerig Отговорено Декември 12, 2007 Отговорено Декември 12, 2007 Аз също ползвам два модела на стагг - взимам ги от приятели когато ми трябват защото нямам засега акустична китара и за тези пари наистина с две ръце подкрепям всички които са ги похвалили...просто на тая цена трудно някой ще ги задмине да не говорим за кремони и орфейки на които вместо човек да се учи да свири се учи как да се бори с мечка примерно но това е една друга тема... Цитирай
Recommended Posts