huiamu Публикувано Декември 8, 2007 Публикувано Декември 8, 2007 Здравейте , искам да си купя китара , спрях си очите на 3 китари . 1. STAGG C530 2. STAGG C547 или 3. STAGG SW201 Според вас коя ще е с плътен и богат звук , със струни стаг 10-48бронз Какви са разликите м/у номер 2 и номер 1 ? Какво е предимството на номер 3 ? ... Липа или махагон и смърч ?
Dilian Nedev Отговорено Декември 8, 2007 Отговорено Декември 8, 2007 Затова което ти искаш махагона и липата най-подхождад , като аз лично бих избрал махагон .
huiamu Отговорено Декември 8, 2007 Автор Отговорено Декември 8, 2007 Ама то няма махагон и липа , има комбинация от смърч и махагон , и изцяло липа . "STAGG C547 Класическа китара, 4/4 - стандартен модел. предница - смърч; дъно и страни - махагон; гриф - махагон; златисти ключове. Дължина 646мм." C530 ми се струва че е от липа SW201 и тя е от липа . Махагон с липа ?
Dilian Nedev Отговорено Декември 8, 2007 Отговорено Декември 8, 2007 Махагона (сам по себе си) и липата (пак сама по себе си) имах в предвид ... А защо просто не отидеш където ги имат и не ги тестваш ?
metaliza Отговорено Декември 8, 2007 Отговорено Декември 8, 2007 (Редактирано) ъъъ зависи пич.а ти на класическа или акустична искаш? ПП:по колко бройки вървят STAGG SW201? Редактирано Декември 8, 2007 от metaliza
metaliza Отговорено Декември 9, 2007 Отговорено Декември 9, 2007 епа и аз си търся нова ама акустична китара. ето тук http://soundbg.netfirms.com открих и цените и на 3та модела.аз май ще си всема по нататък SW201
badValue Отговорено Декември 10, 2007 Отговорено Декември 10, 2007 ... нищо 4е не разбирам кои знае колко .. ама .. ако ще е 10-48бронз -->> SW201 !!!! с метални струни можеш да съсипеш останалите 2 - само по себе си(в по голяма 4аст ос слу4аите) поскъпата китара озна4ава по добра...но пак трябва да се се намери подходящата броика!! - най- добре си вземи с найлонови струни .... и с метални (като цяло мен пове4е ме кефи звука на фосфор-бронз , а и по-дебели 12)
huiamu Отговорено Декември 10, 2007 Автор Отговорено Декември 10, 2007 Да , определено няма да е кой-знае колко интилигентно ако сложа метални струни на класическа китара . Ама за метални струни китара ми хареса една малко по-скъпа . Просто искам да чуя мнение за Stagg sw201 .
badValue Отговорено Декември 10, 2007 Отговорено Декември 10, 2007 (Редактирано) ми имам такава(неозву4ена) доволен съм ... в момента съм с 13ки 85/15 дадарио в РЕ много ме кефи, ама да не подценяваме факта 4е само си "дрънкам" за кеф след работа ... и за да разпускам... 4увал(чел) съм добри думи за стаг ама от и за (много) неПретенциозни хора е няма да е като гибсън, годин и т.н. ... ама 'секи ска4а според тоягата ред : сподели ако не е таина на кво/коя друга китара си метнал око...някой които има мнение ще каже... а ако можеш да си я позволиш .. ВЗИМАИ като те кефи Редактирано Декември 10, 2007 от Chrysalid Нарушение на правилото за цитиране на предходен коментар!
panaiot Отговорено Юли 28, 2008 Отговорено Юли 28, 2008 Имам Stagg C547 и е добра за начинаещи. Звука и е мек но не силен. Това си е класическа китара и найлоновите струни са за нея, с метални не става добре. Аз съм си взел вече доста по-добра но и съответно цената е по-висока. Ако те интересува я продавам. Но пак казвам това си е класическа китара. Мен лично акустичните с метални струни не ме кефят..... класическата гали ухото
fluti Отговорено Юли 28, 2008 Отговорено Юли 28, 2008 Той човека ако мислиш, че е чакал цяла година да му продадеш твойта китара... Гледайте датите на темите като пишете.
panaiot Отговорено Юли 29, 2008 Отговорено Юли 29, 2008 Той човека ако мислиш, че е чакал цяла година да му продадеш твойта китара... Гледайте датите на темите като пишете. Да. Имаш право. Но все пак човека може да реши да си вземе мойта, за някой приятел примерно
Recommended Posts