djpbs Публикувано Декември 5, 2007 Публикувано Декември 5, 2007 http://www.eosbg.com/PSS_4.php?lang=bg дайте съвет стока ли са някой ползвал ли е от тях, е ясно че няма да са като WMS 40 PRO на AKG но като се има в предвид че са от Тайван и Китай,уфф не знам ще чакам да видя какво ще кажете Цитирай
djpbs Отговорено Декември 6, 2007 Автор Отговорено Декември 6, 2007 никой ли не е чувал за тях,кажете от характеристиките им в линка поне как са Цитирай
mytodoroff Отговорено Декември 14, 2007 Отговорено Декември 14, 2007 Лично моето мнение е отрицателно но нека и някой друг се изкаже по въпроса. Не бих си взел подобно нещо още повече целта му е за конференции и за повече хора. Със сигурност ще имат по високо ниво на шум. Не съм запознат с честотата на която предават за да кажа. По добре за 300лв едно АКG или втора употреба такова. Цитирай
kalinpetkov Отговорено Декември 14, 2007 Отговорено Декември 14, 2007 На някои от микрофоните, на които е написана честотната лента на която работят <15kHz, ми се струва малко ниска и предполагам, че звучат малко с гадни високи (по-груби). Иначе трансмитера, който е на UHF обхват би трябвало да се държи стабилно (като обхват). Цитирай
мегатон Отговорено Декември 17, 2007 Отговорено Декември 17, 2007 ЗДРАВЕЙТЕ! ПУСНАХ ЗАПИТВАНЕ ПО ИМЕЙЛ КЪМ ВЪПРОСНАТА ФИРМА И ВЕЧЕ СЕДМИЦА НЯМА ОТГОВОР.НАПРАВИХ И НЯКОЛКО РАЗГОВОРА ВСЕ НЯМАШЕ ЧОВЕКА КОЙТО МОЖЕ ДА КАЖЕ КАК ТОЧНО СТОЯТ НЕЩАТА:КАКВО ИМА В НАЛИЧНОСТ/ПО-ТОЧНА СПЕЦИФИКАЦИЯ НА ПРОДУКТИТЕ/ ОКАЗА СЕ ЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ НЕЩАТА ГИ НЯМА В НАЛИЧНОСТ ДОСТАВКА МОЖЕ БИ СЛЕД 2/3 МЕСЕЦА.ПРОЯВЯВАХ ИНТЕРЕС КЪМ ДИНАМИЧНИТЕ ВОКАЛНИ МИКРОФОНИ НАПРИМЕР: SIGMA-PLUS2 КОЙТО ТОТАЛНО ПРИЛИЧА НА НЕОДИМОВИТЕ ДИНАМИЧНИ МИКРОФОНИ НА АДУДИО-ТЕХНИКА НО С 4/5 ПЪТИ ПО-НИСКА ЦЕНА.КАК ЛИ ЗВУЧАТ? А ЕТО ЛИНК КЪМ ФИРМАТА КОЯТО ГИ ПРАВИ ЕСТЕСТВЕНО...ДАЛЕЧЕ В ТАЙВАН...И КАКВО ОТ ТОВА? undefined Цитирай
f1_sound Отговорено Декември 18, 2007 Отговорено Декември 18, 2007 (Редактирано) Момчета Взимането на ефтин безжичен микрофон води след себе си огромен брой проблеми ! Освен шум, орязани чистоти, дробене на сигнала и от микрофония няма да можете да се отървете! Избора е ваш Редактирано Декември 18, 2007 от f1_sound Цитирай
yamaha Отговорено Декември 18, 2007 Отговорено Декември 18, 2007 В подкрепа на горното мнение - баща ми ползва някакъв красив и евтин "китаец", който в повечето случаи му върши работа....да, но на едно участие в някакъв град на открито...като започнало да влиза в сигнала някакво местно радио....като започнал да се губи сигнала - пълен кошмар и излагация. Та мнението ми е, че ако човек не иска да изпадне дори веднъж в подобна ситуация е добре да се огледа за нещо по-стабилно изработено. Цитирай
vhcs Отговорено Декември 18, 2007 Отговорено Декември 18, 2007 като започнало да влиза в сигнала някакво местно радио.... аман от питари в тая държава :) Цитирай
Fortissimo Отговорено Декември 19, 2007 Отговорено Декември 19, 2007 Не вземай безжичен микрофон от недоказани марки и неизвестни търговци, ползвам 4 броя AKG WMS 40 и 10 броя WMS 400 с капсула на D880 съм супер доволен. истински безжичен е над 400 лв. Цитирай
MasterOfDisaster Отговорено Декември 19, 2007 Отговорено Декември 19, 2007 (Редактирано) Ами аз от Кауфланд си взех такъв ,цента беше 10 -15 лева. Стои в нас и не го използвам ,но не мисля че съм се преебал. За барабани и пред кубе се утрепал. Както се казва 10 лева каде не си ги дал. п.п. Само ми е интересно като станат два ,три да не стане мешавицата на годината. Ако някои има и е от софия може да звъне да ги пробваме. Редактирано Декември 19, 2007 от MasterOfDisaster Цитирай
yamaha Отговорено Декември 19, 2007 Отговорено Декември 19, 2007 Ами аз от Кауфланд си взех такъв ,цента беше 10 -15 лева. 10-15 лв. безжичен?? Би ли дал снимка да разгледаме това произведение на изкуството...само да не е като един, дето преди 10 год. бях взел за 5 лв. и ползваше за майка всеки радиоприемник... Цитирай
f1_sound Отговорено Декември 19, 2007 Отговорено Декември 19, 2007 (Редактирано) yamaha ние с такива самоделни микрофони едно време си подсказвахме в училище, за приемници ползвахме разни луокмени с радио Голям смях майна Ефтин и хубав микрофон няма , а щом става въпрос за безжичен абсурд, и този за пред кубето много странно как звучи, сигурно и той изкривява сигнала за по метълщина то 10лв излиза самоделна платка на дисторжан Редактирано Декември 19, 2007 от f1_sound Цитирай
seasons Отговорено Май 10, 2008 Отговорено Май 10, 2008 и аз имам желание за професионален микрофон, но не мога да си го позволя.за репетиция ползвам един кабелен микрофон и ми върши работа, но качеството на оригинала не може да се сравнява. Цитирай
jewelman1 Отговорено Януари 1, 2011 Отговорено Януари 1, 2011 ЗДРАВЕЙТЕ! ПУСНАХ ЗАПИТВАНЕ ПО ИМЕЙЛ КЪМ ВЪПРОСНАТА ФИРМА И ВЕЧЕ СЕДМИЦА НЯМА ОТГОВОР.НАПРАВИХ И НЯКОЛКО РАЗГОВОРА ВСЕ НЯМАШЕ ЧОВЕКА КОЙТО МОЖЕ ДА КАЖЕ КАК ТОЧНО СТОЯТ НЕЩАТА:КАКВО ИМА В НАЛИЧНОСТ/ПО-ТОЧНА СПЕЦИФИКАЦИЯ НА ПРОДУКТИТЕ/ ОКАЗА СЕ ЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ НЕЩАТА ГИ НЯМА В НАЛИЧНОСТ ДОСТАВКА МОЖЕ БИ СЛЕД 2/3 МЕСЕЦА.ПРОЯВЯВАХ ИНТЕРЕС КЪМ ДИНАМИЧНИТЕ ВОКАЛНИ МИКРОФОНИ НАПРИМЕР: SIGMA-PLUS2 КОЙТО ТОТАЛНО ПРИЛИЧА НА НЕОДИМОВИТЕ ДИНАМИЧНИ МИКРОФОНИ НА АДУДИО-ТЕХНИКА НО С 4/5 ПЪТИ ПО-НИСКА ЦЕНА.КАК ЛИ ЗВУЧАТ? А ЕТО ЛИНК КЪМ ФИРМАТА КОЯТО ГИ ПРАВИ ЕСТЕСТВЕНО...ДАЛЕЧЕ В ТАЙВАН...И КАКВО ОТ ТОВА? ako iskash evtin no sus istinsko kachestvo obadi mi se!!!vzeh edin ot nemskiq music store.otdavna pazaruvam ot tam njamam zabelejki! Цитирай
jewelman1 Отговорено Януари 1, 2011 Отговорено Януари 1, 2011 tazi cena napravo me kefi!bih si kupil mnogo!vruzvash gi vsichkite ednovrenenno!strahoten furor shte nastane!audio zarq majna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Цитирай
Recommended Posts