Jump to content
Българският форум за музиканти

Вашето мнение за моето пеене


Banditko

Recommended Posts

Ми то мисля, че от заглавието се разбира всичко. Разбирам, че записа не е правен в студио а в домашни условия, но дава представа за мен, и моето пеене. Знам също, че не мога да взимам високи тонове, но все пак чуйте моето изпълнение, и си кажете мнението ;) www.frok.hit.bg/tarnovska.wav

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе не е зле,но има стращно много върху какво да се поработи,защото през цялото време си манкаш нещо под носа и нищо не се разбира.Но има доста добри шансове да пропееш като човек само трябва да си по упорит и най-важното даскал,защото сам ще ти е адски трудно

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подкрепям мнението, че мънкаш. Не се разбира една част от това, което пееш. Трябва, така да го кажа "да си отвориш гърлото". След това мисля, че ще започне развитие в добра насока. :cheers2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам как да го напиша ама никак не е добре.Надявам се да не се обидиш но ще бъда искрен с теб не зависимо че е зписано в домашни условия пак е зле.

Редактирано от Mark Avrelii
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм певец, човеко, но живея под един покрив с народна певица и имам много висок критерий за този тип творчество. Както каза Тони, не искам да те обидя, но имаш жестока нужда от вокален педагог, който да ти даде насоки в това как да си изградиш пеенето. Мънкаш, без да си отваряш гласа, нямаш дикция, шъшкаш и съскаш доста, правиш ненавременни паузи, фалшивееш на много моменти. Извивките на гласа, които използваш, са граничещи с един стил, който адски много ме дразни, но това е друга тема на разговор. Това е народна песен, не поп-фолк :) Усещам, че опитваш да използваш главов резонатор при пеенето си, което е ужасна грешка ако искаш да пееш български народни песни. По този начин мънкането ти се подчертава сериозно и се набива. Ако имаш желание, а вероятно имаш, свържи се с вокален педагог, който да поработи с теб и да чуе данните на гласа ти. Извини ме, ако съм те обидил, не е това целта ми. Просто изказвам мнението си в конкретния случай, а моето мнение е некомпетентно, тъй като, както казах вече, не съм запознат с пеенето толкова добре, но поне малко съм :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на всички за отделеното време. Не съм се обидил на никой, напротив благодаря за критиките, защото наистина винаги може и по-добре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.