sjs Публикувано Декември 2, 2007 Публикувано Декември 2, 2007 (Редактирано) Нещо не можах да намеря примери, записани със този ефект. Бяхме направили един с един приятел. Не работи в момента, но записах една темичка с него. Реших да я постна за да я чуете и да имате ориентация. Темата е от парчето на Сатриани "Cryin'". Аз съм изключително доволен от звука, та в тоя смисъл даже вече си поръчах един на Ники, да ми го направи като хората. http://sjs.data.bg/criyn.mp3 Ibanez JS-100 (DiMarzio FRED Bridge) -> SansAmp GT-2 -> Ibanez AD 202 Analog Delay -> SoundBlaster Live! Value -> Waves RVerb Дано да ви е полезно. Наздраве! Редактирано Декември 2, 2007 от sjs Цитирай
Efo Отговорено Декември 2, 2007 Отговорено Декември 2, 2007 Наздраве Светльо ! Разбира се че ще е полезно ! Много добро изпълнение ! Цитирай
SomeoneElse Отговорено Декември 2, 2007 Отговорено Декември 2, 2007 А ето ТУК има записче, което Nikifena беше пуснал преди. Парчето е Glasgow Kiss на Джон Петручи, с Nikifena na бас и EmchoDT на китара. Китарата е Ibanez EX, която минава през Сансампа и после през амп-симулациите на Line 6 POD XT. Поздрави, Жоро. Цитирай
sjs Отговорено Декември 3, 2007 Автор Отговорено Декември 3, 2007 А ето ТУК има записче, което Nikifena беше пуснал преди. Парчето е Glasgow Kiss на Джон Петручи, с Nikifena na бас и EmchoDT на китара. Китарата е Ibanez EX, която минава през Сансампа и после през амп-симулациите на Line 6 POD XT. Поздрави, Жоро. Браво, страхотно изпълнение! И много добра работа със звука изобщо по цялото парче. Впечатляващо. Мерси за линка. Знаех за този запис, но не го бях слушал. Лично на мен СансАмп-а ми е достатъчен като симулация и не съм имал нужда да го пракарвам през нещо друго. Живот и здраве, като е готов новия, ще запиша още неща. Цитирай
sjs Отговорено Декември 3, 2007 Автор Отговорено Декември 3, 2007 Ето тук още малко записано със същия СансАмп. Това е проектно мое парче, само е нахвърлено като идея. Много ми беше приятно да констатирам, че ефекта се справя и с този вид звук на ниво. http://sjs.data.bg/SkakS.mp3 Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 3, 2007 Отговорено Декември 3, 2007 Нещо не можах да намеря примери, записани със този ефектстига бе,на сайта им има семпли записвани с Ямаха май.Ефекта е чудесен! Малко за тресня ми идва с лес-пол китара,но като намаля гейна се оправя. Цитирай
sjs Отговорено Декември 3, 2007 Автор Отговорено Декември 3, 2007 (Редактирано) Нещо не можах да намеря примери, записани със този ефектстига бе,на сайта им има семпли записвани с Ямаха май.Ефекта е чудесен! Малко за тресня ми идва с лес-пол китара,но като намаля гейна се оправя. Ааа, разбира се че има семпли на страницата на Tech 21. Аз имах впредвид не оригиналния ефект, а различни модификации правени или използвани от нас и други колеги - във форума и изобщо. Вярно, че не съм се изразил точно:-) Благодаря, това беше необходимо уточнение. Редактирано Декември 3, 2007 от sjs Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 3, 2007 Отговорено Декември 3, 2007 Ето ти Никифенски с-амп директно в компа (ревърба е добавен после).Пуснат е на tweed/hi gain/center,записвано е със Стратокастер на бридж адаптер (сингъл от 25 лв. ,щото си продадох оргиналния )- http://media.putfile.com/srv-mary Цитирай
sjs Отговорено Декември 4, 2007 Автор Отговорено Декември 4, 2007 Ето ти Никифенски с-амп директно в компа (ревърба е добавен после).Пуснат е на tweed/hi gain/center,записвано е със Стратокастер на бридж адаптер (сингъл от 25 лв. ,щото си продадох оргиналния )-http://media.putfile.com/srv-mary Бе наистина не е трябвало да продаваш оригиналания адаптер, ама за 25 лв. май си случил;-) Още повече се възрадвам на свирнята - какво да коментирам, то се чува като се свири мотивирано и с мисъл. Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 ^да бе,с мисъл,аз нямам такава и съм се излигавил тука.Готиното е ,че ефектчето докарва прилична симулация на Фендер усилвател,също такава и на Маршъл Плекси като го пуснеш на "бритиш" пак с хай-гейн и център.Според мен спокойно можеш да го хакнеш в централното за някое клубно свирене,стига да има монитори-едва ли някой ще усети кофти звучене. Цитирай
bratmito Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 Намерих тука някакъв запис на моя Санс амп.Моля да се абстрахирате от свирнята,бях го правил за един приятел да чуе хай-гейн звука му и записа нещо на бързо.По време на записа ефекта е на ниво платка,не беше екраниран и шумеше. Не помня настройката,но съдейк по звука трябва да е била California>Hi gain(или Hot Wired,тук не съм много сигурен),за микрофона изобщо не помня,но не е Classic 100%. Китарата е едно дърво с единични адаптери,включена в лампово радио "Акорд" с колона с Благоеврградски говорител ВКН1221.Записа е с компютърен микрофон. Санс Амп Цитирай
Recommended Posts