XeRo Отговорено Януари 23, 2008 Автор Отговорено Януари 23, 2008 Click here to watch Falling-Rain-Labyrinth Ето една моя идейка за кавър, която ме вдъхнови от групата на едни мой много добри братовчеди) Violentory!! Слушам това парче по цял ден и реших да го изпея веднъж на запис, за да се види дали си заслужава труда. Моля за мнение дали да продължавам или не) Цитирай
radogg Отговорено Януари 23, 2008 Отговорено Януари 23, 2008 Мен ме кефи как пееш, въпреки че не я бях слушал тази песновка Имаш доста приятен тембър. И ако приемаш една забележка от любител(поне засега) - смятам, че наслагваш прекалено много вибрато. Успех! Цитирай
XeRo Отговорено Януари 23, 2008 Автор Отговорено Януари 23, 2008 Мен ме кефи как пееш, въпреки че не я бях слушал тази песновкаИмаш доста приятен тембър. И ако приемаш една забележка от любител(поне засега) - смятам, че наслагваш прекалено много вибрато. Успех! За вибратото го правяб ез да искам) просто като почна да пея ми е станало, като навик да го правя вибратото и ми е по удобно ) Цитирай
tonythetrucker Отговорено Януари 28, 2008 Отговорено Януари 28, 2008 Втората песен е далеч по-добре от първата. Втората звучи много добре. Само така!!! Цитирай
noti4ka Отговорено Януари 31, 2008 Отговорено Януари 31, 2008 Моите съвети-без да искам да звуча даскалски или нещо подобно: 1.Мисля,че все пак е задължително да започнеш работа с педагог за да ти оправи постановката. Вибратото на места е прекалено(според мен).То служи за "украса" на тона,слага се най-често в края на фразата,но когато присъства постоянно започва леко да дразни.Опитай да го овладееш. 2.Спри с имитацийте на чуждо пеене.Пей като себе си,защото в момента нямаш собствен почерк.Щом успееш да намериш своя маниер,всичко ще си дойде на мястото. Успех! Цитирай
XeRo Отговорено Февруари 1, 2008 Автор Отговорено Февруари 1, 2008 Аз съм спрял с тези неща вече, снощи сцепих мрака Цитирай
Recommended Posts