JimBeam Публикувано Ноември 30, 2007 Share Публикувано Ноември 30, 2007 Абе хора как точно да я включа тая китара към компа?Смисъл чел съм теми работи ама никаде не видях как точно влиза китарата.Като гледам компа нема такива големи дупки?Ам само да уточна не ме инт програми и тн знам ги програмите инт ме само как да включа китарата в компа нещо кабел ли какво има... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zeratuL_x Отговорено Ноември 30, 2007 Share Отговорено Ноември 30, 2007 Еми купуваш си от най-близкият музикален магазин преходник от по-голямо към по-малко.Слагаш си преходника на края на кабела към пц-то,мушкаш в буксата на микрофона и си готов Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JimBeam Отговорено Ноември 30, 2007 Автор Share Отговорено Ноември 30, 2007 хх мислех че ще е нещо такова,ама до ся бях виждал само обратното малко към голямо.10х пич Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Metalix Отговорено Декември 1, 2007 Share Отговорено Декември 1, 2007 Еми купуваш си от най-близкият музикален магазин преходник от по-голямо към по-малко.Слагаш си преходника на края на кабела към пц-то,мушкаш в буксата на микрофона и си готов Или по-скоро в Line-In-a Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valyo Отговорено Декември 1, 2007 Share Отговорено Декември 1, 2007 И аз до там стигнах!Имам чист звук на китара но как се гласи Guitar Rig 3 на единиа комп много виене много шум!На другиа комп не смея да пробам Явно настройки се правят Пробах и с други програмки но осжен 4иста китара нищо не излиза!Помогнете! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slav Отговорено Декември 1, 2007 Share Отговорено Декември 1, 2007 Всичко е обяснено най-подробно ето тук Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valyo Отговорено Декември 2, 2007 Share Отговорено Декември 2, 2007 Всичко пробах,но така и не мога да да чуя какво прави този Китариг 3!На единия комп съм с вградена звукова,на другия съм с Креатив лайв!Все чувам чиста китара!давам муте на ин на аут,настройки всякакви,не става!От петък съм в нерви:-),сигурно е от Егенето:-)Един ми каза да сложа някакъв драйвер,ама не знаел какъв,ей хора помагайте,че кубето ми е в репитиционната,а у дома е топличко:-)Наздраве момчета и дано помогнете!Изчетох всичко по проблема ама не се получава!Ако може стъпка по стъпка!От включването на китарата до края!Благодаря предварително! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slav Отговорено Декември 3, 2007 Share Отговорено Декември 3, 2007 Всичко пробах,но така и не мога да да чуя какво прави този Китариг 3!На единия комп съм с вградена звукова,на другия съм с Креатив лайв!Все чувам чиста китара!давам муте на ин на аут,настройки всякакви,не става!От петък съм в нерви:-),сигурно е от Егенето:-)Един ми каза да сложа някакъв драйвер,ама не знаел какъв,ей хора помагайте,че кубето ми е в репитиционната,а у дома е топличко:-)Наздраве момчета и дано помогнете!Изчетох всичко по проблема ама не се получава!Ако може стъпка по стъпка!От включването на китарата до края!Благодаря предварително! Името на драйвера е ASIO4ALL Пишеш в гугъл и кликаш на първия сайт. Оттам можеш да си го дръпнеш. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fluti Отговорено Декември 3, 2007 Share Отговорено Декември 3, 2007 (Редактирано) Така е, защото никой не се сеща, че звуковата карта (и Уиндоуса) има два миксера - за Playback и за Recording. Като отвориш миксера на Уин, първоначално показва Playback миксера. Трябва от Options -> Properties да се избере Recording и да се маркират всички входове, които да се виждат, след това в новопоявилия се Recording миксер да се маркира входа към който е включена китарата - примерно Line In. Също така е препоръчително същия вход да се изключи в Playback миксера, за да не се смесват чистия и обработения звук на изхода. Редактирано Декември 3, 2007 от fluti Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IgniteAll Отговорено Декември 3, 2007 Share Отговорено Декември 3, 2007 Тази тема е дискутирана толкова пъти, че просто нямаше как да не я затворя. Погледни в раздел софтуеър и ще намериш повече от един отговор на въпросите си. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts