Putniq Bega4 Отговорено Март 22, 2005 Отговорено Март 22, 2005 Ей - и моят адаптер бръмчи ама аз това си го приспадам като част от саунда... ки-ки-ки Цитирай
Snowwhite Отговорено Март 22, 2005 Отговорено Март 22, 2005 пиротска и ботев влизаш в базара дето са колоните/архитектурни стълбове, не говорители само уточнявам да се ориентираш/ от там си бях взел един стабилизиран за 13 лв и бачка добре и нема шум имаше и гаранция Абсолютно вярно - не за пръв път и аз ще препоръчам този магазин!!! Цитирай
Fenix Отговорено Март 23, 2005 Автор Отговорено Март 23, 2005 пиротска и ботев влизаш в базара дето са колоните/архитектурни стълбове, не говорители само уточнявам да се ориентираш/ от там си бях взел един стабилизиран за 13 лв и бачка добре и нема шум имаше и гаранция I'll check it out, 10x!!! Цитирай
Henderson Отговорено Март 23, 2005 Отговорено Март 23, 2005 Много добри неща изпадат в този магазин!Аз от там си купих едната китара - Sunn-Mustang!Китарата е Индийска,по принцип това са китари на фендер,но от доста годинки не ги произвеждат!китарата е поне на 15 год. и я купих за 250 лв. И даже собственика се опита да ми пробута някав евтин китайски боклук,като Аполо или нещо такова, която беше доста по скъпа и като ги сравнихме продавача онемя :green: ,чак не му се продаваше!! Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Март 23, 2005 Отговорено Март 23, 2005 [/offtopic]Индийските китари са голяма работа, аз съм свирил на китара Kumika прилична на Gibson Les Paul и беше почти като булдозер, т.е. ноу яка БТВ тази китара е притежание на В.Койчев от "Бели Зелени...", с която съм го гледал на концерт по телевизията. [offtopic] Цитирай
TONY Отговорено Март 24, 2005 Отговорено Март 24, 2005 не си купувайте китайски адаптери от 3 лв - направо са за боклука Цитирай
Fenix Отговорено Март 24, 2005 Автор Отговорено Март 24, 2005 не си купувайте китайски адаптери от 3 лв - направо са за боклука Мда. Недейте в никакъв случай. Цитирай
jFog Отговорено Март 24, 2005 Отговорено Март 24, 2005 . обаче монитора на компа прави понякога ужасен брум, и като свириш трябва да го изключиш. Леле Брато ти ме закла.Верно ли и моитора прави брум.Т;ва не го знаех.Ама си спомням едно време БГ Дисторжъните къв Ад бяха. Ам като свириш със БАтерия има ли брум пак.Едно време Варта трябва да са дръпнали с материал.Сите Металници с Варти бехме. Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 24, 2005 Отговорено Март 24, 2005 хмм ползвам адаптер от 6 лева дето е с вариращо напрежение 6-12 волта и суич за полюсите +/- ..... мисля че мейд ин чайна .. вързвам DOD distortion към него и немам пробс с шумове.. освен тия от кофти замасяването на схемата в китарата ми ахахахахах ЛОЛ! Абе и евтин траф става нищо че не е стабилизиран. ми е мисълта. Цитирай
niki123bg Отговорено Март 24, 2005 Отговорено Март 24, 2005 ;ва не го знаех.Ама си спомням едно време БГ Дисторжъните къв Ад бяха. Ам като свириш със БАтерия има ли брум пак.Едно време Варта трябва да са дръпнали с материал.Сите Металници с Варти бехме. Ахам Едно време и слънцето по-хубаво грееше Са новото поколение го карат на Duracell "издържа повече... мноооо повече" Цитирай
Recommended Posts