Kassiopea Отговорено Май 21, 2005 Автор Отговорено Май 21, 2005 Здравей, Каси - браво на Виктор, че те е зарибил - добре прави детето .Явно с теб ще се засичаме на още едно място Надявам се да не ставам досадна . Както казах и на него ще ми е приятно да се виждаме и на ваша територия. Имайки пред вид, че не съм професионалист в музикално отношение си мисля, че този форум може да се окаже доста полезен за мен и моята мания Мисля, че няма да имате проблеми с мен още повече, че знам как да се подмазвам на модератори Цитирай
Kassiopea Отговорено Май 21, 2005 Автор Отговорено Май 21, 2005 Аз си ги гледам всяка вечер. Скоро и моето съзвездие ще изгрее , ще можеш и ти да го видиш. Ха-ха, аз пък помислих, че се е появил някой фен на Casiopea. И се чудя щом е фен как може да го напише с 2 правописни грешки Наистина съм фен на Касиопея и то голям. Знам доста неща за това съзвездие, както и за някои други. За правописните грешки съм наясно, но всичко си има обяснение (поне при мен е така) . Когато за пръв път се опитах да се регистрирам някъде из НЕТ-а, не помня вече къде, потребителското име беше заето( любимо съобщение). Опитах се да сменя само първата буква-пак същото. Най-накрая се получи с това заглавие и така си остана. Аз пък реших да правърна дефекта в ефект и започнах навсякъде да се рефистрирам така. Можеш да го приемеш, като проява на индивидуалност от моя страна, а не като неграмотност. Цитирай
Kassiopea Отговорено Май 21, 2005 Автор Отговорено Май 21, 2005 6)Вашият вдъхновител: Ozzy Welcome to the team! :hello: 100% ще се видим с теб скоро! НА КОНЦЕРТА Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 21, 2005 Отговорено Май 21, 2005 Под Casiopea имах предвид японската джаз банда. Помислих, че си нейна фенка. Оказа се обаче, че си имала предвид съзвездието. Просто се получи интересно и го написах, но толкова ясно, че само аз зацепих П.П. Ози рулра! Цитирай
solo5 Отговорено Май 21, 2005 Отговорено Май 21, 2005 Аз си ги гледам всяка вечер. Скоро и моето съзвездие ще изгрее , ще можеш и ти да го видиш. касиопея е красиво съзвездие, ма аз съм фен на Орион, щото славянското му име е Ралица, па аз таковата... там с една Ралица, нали... Дай някои други славянски имена на съзвездия Има ли Наталия Цитирай
the_gorer Отговорено Май 21, 2005 Отговорено Май 21, 2005 Мен ме кефи малко под коланчето ... на Ралица Snowwhite, за коланчето: абсолютно съм 1:1 с мнението на АХЕ (виж цитата по-горе) Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 21, 2005 Отговорено Май 21, 2005 ахаахааа, горкото момиче, как го нападнахте. :hello: и от мен пп аз с колани всеки ден се занимавам Цитирай
eL_NinYo Отговорено Май 22, 2005 Отговорено Май 22, 2005 здравей ! Дано форумът да ти бъде полезен Цитирай
AXE Отговорено Май 22, 2005 Отговорено Май 22, 2005 (Редактирано) ахаахааа, горкото момиче, как го нападнахте. То тук си е традиция да "нападаме" новите моми Пък и от пръч-къмпани кво може да очакваш Редактирано Май 22, 2005 от AXE Цитирай
Kassiopea Отговорено Май 22, 2005 Автор Отговорено Май 22, 2005 Аз пък защо не се чувствам нападната И аз съм фен на Орион, въпреки че това под коланчето му ми се струва малко....прекалено :think: ....много виси бе... Цитирай
Kassiopea Отговорено Май 22, 2005 Автор Отговорено Май 22, 2005 Под Casiopea имах предвид японската джаз банда. Помислих, че си нейна фенка. Оказа се обаче, че си имала предвид съзвездието. Просто се получи интересно и го написах, но толкова ясно, че само аз зацепих П.П. Ози рулра! За съжаление наистина е станала грешка. Жалко, че не съм се сблъсквала с тази група, но ще поправя грешката (аз съм много любознателна) Колкото до правописните грешки, те важат и за името на съзвездието, така че не беше излишно да се аргументирам въпреки всичко. Ако имаш някое линкче за парче на тази група ще ми е доста по лесно имайки пред вид липсата на всякакви търсачки в НЕТ-а. Наистина ще ми е интересно да чуя нещо тяхно. Цитирай
Steve_Vai Отговорено Май 22, 2005 Отговорено Май 22, 2005 Със закъснение (както обикновено :wall: ), но: добре дошла и от мен! :hello: Цитирай
Yiwigi Отговорено Май 22, 2005 Отговорено Май 22, 2005 Драги мъже, не съжалявайте за женското малцинство във форума си. Просто нямате представа, какво става, когато жените вземат превест Наслаждавайте се на спокойствието, докато имате тази възможност Ха-ха-ха-ха Това е най-готиното заявление от жена, което съм чувал в последната една година!! Добре си дошла Много приятни/полезни моменти тук и Цитирай
the_gorer Отговорено Май 22, 2005 Отговорено Май 22, 2005 Ееее, ма то никой не се е заяждал ве! Просто похотливите копелета решиха да си пробват късмета с новата буля... Искаме снимки!!! Цитирай
Recommended Posts