yakiya Публикувано Ноември 25, 2007 Публикувано Ноември 25, 2007 http://media.putfile.com/Jealousy-9 Нещо избеснех и глей кво се получи. А парчето си е легендарно. Цитирай
BlueZone Отговорено Ноември 25, 2007 Отговорено Ноември 25, 2007 Не знам как си го експортвал, ама и през телефон да го беше записвал, по-добре щеше да е...не ми се обиждай, ама наистина звука е под всякаква критика... Цитирай
Scavenger Отговорено Ноември 27, 2007 Отговорено Ноември 27, 2007 http://media.putfile.com/Jealousy-9 Нещо избеснех и глей кво се получи. А парчето си е легендарно. от години я чакам тая песен и сега вече мога да продължа спокойно напред,поклон Вожде... Цитирай
chlen Отговорено Ноември 27, 2007 Отговорено Ноември 27, 2007 Лудница е, особено ме радва тая част дето се пее на български Цитирай
fildi Отговорено Ноември 27, 2007 Отговорено Ноември 27, 2007 много интересно се е получило парчето и определено ме изкефи новия ти поглед върху него! изглежда доста си се повеселил докато си го правил успех Цитирай
yakiya Отговорено Ноември 28, 2007 Автор Отговорено Ноември 28, 2007 Бях моментно повлиян от кавъра на Соната Арктика-"Scorpions-Still lovin' you". Но не съм искал да става перфектно,а само да се тествам.Даже и не го транспонирах да е по-ниско че да ми е по-сгодно за пеене.Квичим като Том Арая'84. Цитирай
armstrong Отговорено Ноември 28, 2007 Отговорено Ноември 28, 2007 Определено радва! А може ли да ми кажете от каде да си изтегля таб на песента? Цитирай
jim_hetfield Отговорено Декември 11, 2007 Отговорено Декември 11, 2007 Нямам звук на компа в момента, но като видях името на песента, не може да не наспамя Утре сутринта смятам да ти чуя кавъра, ама като видях нещо от сорта на "кавъра на Соната Арктика - Still loving you" и се уплаших... Не бе, ебавам се, утре ще си напиша и "обективното" мнение по въпроса Цитирай
armstrong Отговорено Декември 16, 2007 Отговорено Декември 16, 2007 А може ли да ми кажете от каде да си изтегля таб на песента? Цитирай
yakiya Отговорено Декември 16, 2007 Автор Отговорено Декември 16, 2007 А може ли да ми кажете от каде да си изтегля таб на песента? Ми предполагам че в сайтовете с таблатури я има,незнам.Аз съм я вадил по слух. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 17, 2007 Отговорено Декември 17, 2007 Кавъра няма да коментирам, понеже колегите вече го направиха, но към теб имам един съвет: Доколкото чувам, пееш в диапазона на тенора, като личи, че гласа ти е горе-долу там. Личи също така, че нямаш особено добра вокална техника. Личи още, че имаш нелоши гласови данни, което не се среща твърде често, както и някаква музикалност. Затова, отиди на уроци по пеене - това може доста да ти помогне в професионалната реализация(ако искаш да се занимаваш с това). Цитирай
Ивелин Отговорено Декември 17, 2007 Отговорено Декември 17, 2007 ...на майка ти... Другия любим момент ми е - ЧееееелСИ (СИ на фалцет) Gore-вокала е много як! Цитирай
Ивелин Отговорено Декември 17, 2007 Отговорено Декември 17, 2007 ...на майка ти... Другия любим момент ми е - ЧееееелСИ (СИ на фалцет) Gore-вокала е много як! Има някаква честота м/у 800-2500 kHz, която е орязана (мисля при китарите) - не съм наясно дали така се прави в този стил (маи и при Cannibal Corpse има подобни звукозаписни идеи) некомпетентен съм - но мисля, че ако не е толкова орязан този спектър, ще звучи по-яко (поне след проба, до това заключение стигнах) Цитирай
yakiya Отговорено Декември 18, 2007 Автор Отговорено Декември 18, 2007 Кавъра няма да коментирам, понеже колегите вече го направиха, но към теб имам един съвет: Доколкото чувам, пееш в диапазона на тенора, като личи, че гласа ти е горе-долу там. Личи също така, че нямаш особено добра вокална техника. Личи още, че имаш нелоши гласови данни, което не се среща твърде често, както и някаква музикалност. Затова, отиди на уроци по пеене - това може доста да ти помогне в професионалната реализация(ако искаш да се занимаваш с това). Човек , въобще не мога да пея,въпреки че ми се иска да можех.Просто съм преборил срама ,който имах преди 12 годинки , а и нямам вокал под ръка ,който да тормозя с откачените ми прищявки за кавъри или каквото и да било. Даже по-лошо: не си правя труда поне да смъкна песента с някой друг тон ,че да не се измъчвам.Праскам я както дойде. А и по принцип имам наклонности към Дет и траш метала. Мерси за коментара.Всичко което казваш е така. Успех! П.П. Вече съм на 34 г. и не мисля да се развивам музикално кой знае колко.Хоби! Цитирай
Recommended Posts