Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Не знам как си го експортвал, ама и през телефон да го беше записвал, по-добре щеше да е...не ми се обиждай, ама наистина звука е под всякаква критика...

Отговорено
http://media.putfile.com/Jealousy-9

Нещо избеснех и глей кво се получи. А парчето си е легендарно. :recourse::):)

от години я чакам тая песен и сега вече мога да продължа спокойно напред,поклон Вожде... :)

Отговорено

много интересно се е получило парчето и определено ме изкефи новия ти поглед върху него!

изглежда доста си се повеселил докато си го правил :)

успех :)

Отговорено

Бях моментно повлиян от кавъра на Соната Арктика-"Scorpions-Still lovin' you".

Но не съм искал да става перфектно,а само да се тествам.Даже и не го транспонирах да е по-ниско че да ми е по-сгодно за пеене.Квичим като Том Арая'84. :)

• 2 weeks later...
Отговорено

Нямам звук на компа в момента, но като видях името на песента, не може да не наспамя :thumbdown: Утре сутринта смятам да ти чуя кавъра, ама като видях нещо от сорта на "кавъра на Соната Арктика - Still loving you" и се уплаших... :hysterical::greenball: Не бе, ебавам се, утре ще си напиша и "обективното" мнение по въпроса :metalist:

Отговорено
А може ли да ми кажете от каде да си изтегля таб на песента? :unsure::secret::)

Ми предполагам че в сайтовете с таблатури я има,незнам.Аз съм я вадил по слух. :punk_guitar:

Отговорено

Кавъра няма да коментирам, понеже колегите вече го направиха, но към теб имам един съвет:

Доколкото чувам, пееш в диапазона на тенора, като личи, че гласа ти е горе-долу там.

Личи също така, че нямаш особено добра вокална техника.

Личи още, че имаш нелоши гласови данни, което не се среща твърде често, както и някаква музикалност.

Затова, отиди на уроци по пеене - това може доста да ти помогне в професионалната реализация(ако искаш да се занимаваш с това).

Отговорено
...на майка ти...
:-(

Другия любим момент ми е - ЧееееелСИ (СИ на фалцет)

Gore-вокала е много як!

Има някаква честота м/у 800-2500 kHz, която е орязана (мисля при китарите) - не съм наясно дали така се прави в този стил (маи и при Cannibal Corpse има подобни звукозаписни идеи) некомпетентен съм - но мисля, че ако не е толкова орязан този спектър, ще звучи по-яко (поне след проба, до това заключение стигнах)

Отговорено
Кавъра няма да коментирам, понеже колегите вече го направиха, но към теб имам един съвет:

Доколкото чувам, пееш в диапазона на тенора, като личи, че гласа ти е горе-долу там.

Личи също така, че нямаш особено добра вокална техника.

Личи още, че имаш нелоши гласови данни, което не се среща твърде често, както и някаква музикалност.

Затова, отиди на уроци по пеене - това може доста да ти помогне в професионалната реализация(ако искаш да се занимаваш с това).

Човек , въобще не мога да пея,въпреки че ми се иска да можех.Просто съм преборил срама ,който имах преди 12 годинки , а и нямам вокал под ръка ,който да тормозя с откачените ми прищявки за кавъри или каквото и да било. Даже по-лошо: не си правя труда поне да смъкна песента с някой друг тон ,че да не се измъчвам.Праскам я както дойде. А и по принцип имам наклонности към Дет и траш метала.

Мерси за коментара.Всичко което казваш е така.

Успех!

П.П. Вече съм на 34 г. и не мисля да се развивам музикално кой знае колко.Хоби!