jFog Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 Ейййй, ся ако има кой да я намери на български....СУПЕР! Па да има и един с фуния... както би казал старшинката: То да е Хуй да ви го набия,пък то теория.....опраяйти съ инъче Мечо ако се фане и да го преведе може и да го дъпна да еа..Ингиш-а ми е малко ръждясал
niki123bg Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 Имаше една до народия театър, не знам дали не я реституираха. Иначе ако имате желание мога да се хвана и да преведа този WEB учебник на български. Аз ще го преведа, пък някой дизайнер може да го оформи на страница, както е там! 10x за информацията, ще се завъртя натам следващата събота. Странно, но това име и заглавието сякаш ми напомнят нещо. Възможно ли е да сме учили по това в детска музикална школа? Както и да е - по-лесно ще е да си я купя от някъде, отколкото да я изровят в къщи. Сайт-чето определено е много яко. На мен лично не ми е проблем да го чета на английски, но ако си решил да го преведеш - идеята е много яка
Delyan Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 Имаше една до народия театър, не знам дали не я реституираха Не са.
IvanDTr Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 Ми ако има някой и друг желаещ може и да се мотивирам и да извърша тази работица
niki123bg Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 Макар, че с дизайн се занимавам от дъжд на вятър когато нямам друга алтернатива, с удоволствие бих ти помогнал да го оформим на края
IvanDTr Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 Макар, че с дизайн се занимавам от дъжд на вятър когато нямам друга алтернатива, с удоволствие бих ти помогнал да го оформим на края стига ми това ще почна
niki123bg Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 Супер Ще се обадиш като има нещо готово, аз мисля да сваля сайт-а и да го подготвя да плъгнем българският текст. Можем на PM да го обсъдим
Joys Отговорено Февруари 11, 2005 Отговорено Февруари 11, 2005 Има ли резултати вече. Аз се зарибих да си почета тая книжка. Може и на English да го чета ама ще ми омръзне да си го превеждам и ще спра до някъде.
SOD Отговорено Февруари 13, 2005 Отговорено Февруари 13, 2005 елементарна теория на музиката можеш да си купиш от всяка университетска книжарница, Консерватория, НБу, педагогически факултет зависи от кой град си, и да знаеш , не е елементарна теория на музиката защото е проста
DaftFunk Отговорено Февруари 17, 2005 Отговорено Февруари 17, 2005 СТРАХОТНО!!!! УЧЕБНИКА Е НЕВЕРОЯТЕН МЕРСИ ЧОВЕЧЕ
Topsun Отговорено Февруари 17, 2005 Отговорено Февруари 17, 2005 як е я!дори е полезно че е на английски,щото много термини се използват в практиката,а ако комуникираш с чужденци ще ти е по-лесто на им го обиасниш простичко
IvanDTr Отговорено Февруари 17, 2005 Отговорено Февруари 17, 2005 (Редактирано) @GalileoИма ли резултати вече. Аз се зарибих да си почета тая книжка. Може и на English да го чета ама ще ми омръзне да си го превеждам и ще спра до някъде. Прощавайте! Още не съм започнал да превеждам, защотото се улисах с други статии, които ми се сториха по-интересни за момента, а след това ми се нахвърляха куп проблеми, така че ще стане след малко време! Но ще го бъде! Редактирано Февруари 17, 2005 от IvanDTr
Topsun Отговорено Февруари 17, 2005 Отговорено Февруари 17, 2005 за това няма съмнение!но за да ти спестим работата от превода някоя си книжарница се продава учебника по ТМЕ!другите статии са по-зарибени,а за тях май няма много учебници
IvanDTr Отговорено Февруари 18, 2005 Отговорено Февруари 18, 2005 Вярно е това дето го казваш! Има писания, но са разхвърляни из нета и отнема много време да ги търсиш, подредиш и разбереш. Още повече, че много от авторите третират само някоя част от темата, а не цялостно. :read:
Topsun Отговорено Февруари 18, 2005 Отговорено Февруари 18, 2005 абе ако не ти е проблем пусни линкове пък всеки да се спасява
Recommended Posts