kitaratapesho Отговорено Ноември 25, 2007 Отговорено Ноември 25, 2007 А ти защо мислиш ти казах да отидеш и да видиш на място ? Цитирай
axxess Отговорено Ноември 25, 2007 Автор Отговорено Ноември 25, 2007 Ходих гледах, ама някой модели ся ги нямат пък и не знам всичките магазини на Варма де. Цитирай
axxess Отговорено Ноември 26, 2007 Автор Отговорено Ноември 26, 2007 Някой да ми каже как точно да подкарам ел. китара на компа и длаи звука ще бъде добър, докато си взема кубе. п.п Имайте впредвид, че свиря на китара от 2 дена и съм ПЪЛЕН ноб та ще си взимам някв аевтина китара за 300 лева като за МАСК начинаещ. Цитирай
Overdrive Отговорено Ноември 26, 2007 Отговорено Ноември 26, 2007 има раздел СОФТУЕР там има 100000 теми по тоя въпрос - общо взето е прилично като за начало стига да не ти е ултра скапана саунд картата Цитирай
JIMI STONEBROKEN Отговорено Декември 5, 2007 Отговорено Декември 5, 2007 има само един на4ин трябва здраво да се наляга Цитирай
axxess Отговорено Декември 5, 2007 Автор Отговорено Декември 5, 2007 Я дайте някакви супер малки и лесни мелодиики като за супер начинаещ плс Цитирай
Pandemonium Отговорено Декември 5, 2007 Отговорено Декември 5, 2007 Пич, не искам да се конфронтирам с теб, но ми прави впечатление, че искаш всичко на готово. Не става така. По всички въпроси, които си задал до момента има тонове изписана информация. Било то тук във форума, било то изобщо в нета. Напъни се малко и потърси, не е трудно. И най-важното - започни уроци при учител, той ще ти обясни от начало нещата, иначе ако чакаш някой да ти дава на готово информация вечно, нищо няма да направиш. <- ама много! Цитирай
axxess Отговорено Декември 5, 2007 Автор Отговорено Декември 5, 2007 Пич, не искам да се конфронтирам с теб, но ми прави впечатление, че искаш всичко на готово. Не става така. По всички въпроси, които си задал до момента има тонове изписана информация. Било то тук във форума, било то изобщо в нета. Напъни се малко и потърси, не е трудно.И най-важното - започни уроци при учител, той ще ти обясни от начало нещата, иначе ако чакаш някой да ти дава на готово информация вечно, нищо няма да направиш. <- ама много! Ходя при учител но искам се упражнявам допълнително Цитирай
lizardman Отговорено Декември 5, 2007 Отговорено Декември 5, 2007 http://www.ultimate-guitar.com/lessons/for_beginners/ - ето тук има това-онова като да си посвирваш и да свикваш с инструмента. обаче най-добре по всякакви такива въпроси се съветвай с учителя си. като искаш нещо допълнително да правиш-той ще те насочи най-добре. И един съвет-винаги настройвай инструмента си. Цитирай
axxess Отговорено Декември 5, 2007 Автор Отговорено Декември 5, 2007 http://www.ultimate-guitar.com/lessons/for_beginners/ - ето тук има това-онова като да си посвирваш и да свикваш с инструмента. обаче най-добре по всякакви такива въпроси се съветвай с учителя си. като искаш нещо допълнително да правиш-той ще те насочи най-добре. И един съвет-винаги настройвай инструмента си. Да и това е още един въпрос плс кажете ми как да се науча да настройвам китарата Цитирай
Guest Отговорено Декември 5, 2007 Отговорено Декември 5, 2007 ПИТАЙ УЧИТЕЛЯ СИ!!!!!! :) За какво иначе ходиш при него ? Цитирай
axxess Отговорено Декември 5, 2007 Автор Отговорено Декември 5, 2007 Ходя всяка събота по един път на седмица за 1 час как мислиш да го питам всичко? Цитирай
Guest Отговорено Декември 5, 2007 Отговорено Декември 5, 2007 Запиши си всичките въпроси на листче. Погледна ли поста преди твоя ? Там в линка има даже няколко статии за настройване. Чукча писател..... Цитирай
Recommended Posts