axxess Публикувано Ноември 24, 2007 Публикувано Ноември 24, 2007 Хора започвам да свиря на китара. Може ли да ми дадете отнякъде да науча нотите и т.н ( защото по музика НИЩО незнам) п.п Предварително благодаря за информацията. п.п.п Моля не махайте темата. Цитирай
Icarus Отговорено Ноември 24, 2007 Отговорено Ноември 24, 2007 Една шокираща идея: учител? Щом хабер си нямаш от музика, най-добре е така. Не че сам няма да се научиш за амнайсе години, но кому е нужно n-то откриване на топлата вода. А и учителят ще ти покаже правилни постановки за ръцете и прочие ала-бала. Цитирай
axxess Отговорено Ноември 24, 2007 Автор Отговорено Ноември 24, 2007 Една шокираща идея: учител?Щом хабер си нямаш от музика, най-добре е така. Не че сам няма да се научиш за амнайсе години, но кому е нужно n-то откриване на топлата вода. А и учителят ще ти покаже правилни постановки за ръцете и прочие ала-бала. E че разбира се от понеделник тръгвам. Ама не искам да се излагам да науча поне нотите досега само съм слушал музиката никога не ме топлило дали ще знам как се прави Цитирай
Efo Отговорено Ноември 24, 2007 Отговорено Ноември 24, 2007 Ако се опиташ да научиш нещо сам, има риск да го научиш грешно, особено ако нямаш никакъв опит. Учителят ти ще те насочи какво да правиш - всичко с времето си Цитирай
Vertigo Отговорено Ноември 24, 2007 Отговорено Ноември 24, 2007 защо пък мислиш че ще се излагаш.ти затова отиваш при него той да те учи ти ако знаеше нямаше да ходиш на уроци нали тъй ? ае успех с уроците Цитирай
axxess Отговорено Ноември 24, 2007 Автор Отговорено Ноември 24, 2007 Meрси То аз ся почвма от акустична и след няколко месеца приминавам на електрическа няли няма да имам големи проблеми и т.н....? Цитирай
Overdrive Отговорено Ноември 24, 2007 Отговорено Ноември 24, 2007 тея ала-бала ги мани - почвай на каквото ти харесв (стига да имаш пари за закупуването) ако те кефи електрическа не виждам смислена причина първо да купиш акуст. после ел. Цитирай
axxess Отговорено Ноември 24, 2007 Автор Отговорено Ноември 24, 2007 тея ала-бала ги мани - почвай на каквото ти харесв (стига да имаш пари за закупуването) ако те кефи електрическа не виждам смислена причина първо да купиш акуст. после ел. Разбира се че искам на електрическа само, ама разбираш ли няма пари... ще събера след няколко месеца. И неискам това време да го загубя навятъра. Апък и на акустична не е зле.... И все пак нали няма да ми е трудно да се прехвърля после на ел? Цитирай
Overdrive Отговорено Ноември 24, 2007 Отговорено Ноември 24, 2007 мне едва ли - всеки може да свири и на 2те, особено ако е уестърн акустичната (не класическа) грифа ще е почти същия Цитирай
HidePower Отговорено Ноември 24, 2007 Отговорено Ноември 24, 2007 тея ала-бала ги мани - почвай на каквото ти харесв (стига да имаш пари за закупуването) ако те кефи електрическа не виждам смислена причина първо да купиш акуст. после ел. Разбира се че искам на електрическа само, ама разбираш ли няма пари... ще събера след няколко месеца. И неискам това време да го загубя навятъра. Апък и на акустична не е зле.... И все пак нали няма да ми е трудно да се прехвърля после на ел? Ами пич и при мене стоят така нещата, досега съм свирил само на акустична (и дето се козва не съм пипал електрическа )сега ще купувам елекрическа китара и като започна да свиря ще ти кажа как е!! Цитирай
axxess Отговорено Ноември 25, 2007 Автор Отговорено Ноември 25, 2007 Хора може ли да ми дадете сайтове да разгледам китари цени и т.н Само една претенция, китарите да могат да се купят от магазините във Варна. Цитирай
kitaratapesho Отговорено Ноември 25, 2007 Отговорено Ноември 25, 2007 А защо направо не провериш в Динакорд и Фактор в град Варна? Цитирай
axxess Отговорено Ноември 25, 2007 Автор Отговорено Ноември 25, 2007 А защо направо не провериш в Динакорд и Фактор в град Варна? Искам да видя католозите в нета. Цитирай
kitaratapesho Отговорено Ноември 25, 2007 Отговорено Ноември 25, 2007 (Редактирано) Успех! едит: Пробвай с www.google.com Редактирано Ноември 25, 2007 от kitaratapesho Цитирай
axxess Отговорено Ноември 25, 2007 Автор Отговорено Ноември 25, 2007 Успех! едит: Пробвай с www.google.com Именно нищо неизлиза. Цитирай
Recommended Posts