kkertev Публикувано Ноември 24, 2007 Share Публикувано Ноември 24, 2007 (Редактирано) Въпросът ми е следният.Китарата ми е IBANEZ RGT42DX с EMG H4,H4A /пасивни/адаптери,но звукът на H4/на бриджа/ не ми допада особенно,изкам да сложа на негово място Dimarzio-Steve's Special/имам го в наличност/,Та въпросат ми е следният дали ще са савместими двете марки,или просто трябва да бъдат или EMG или Dimarzio.Или друго яче казано EMG или Dimarzio това е вапросът. Свиря от рок до готик метал,даите съвет. Благодаря предварително. Редактирано Ноември 24, 2007 от KKertev Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Ноември 24, 2007 Share Отговорено Ноември 24, 2007 Ами да ти кажа - щом го имаш в наличност смени го и сам прецени за себе си. Не е невъзможно и лошо да сложиш адаптери от различна марка на китарата си, още повече, че различните марки предлагат различен звук. Но ако имаш някакви съображения, поради които не искаш да махаш/слагаш/махаш адаптери вече трябва да потърсиш из интернет специално за този модел адаптер. Принципно за такива неща има доста писано. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Ноември 24, 2007 Share Отговорено Ноември 24, 2007 И двата адпатера са пасивни и няма да има проблем от това,че са различни марки. А дали ще ти хареса как се връзват като саунд - само ще разбереш след като са и 2 двата на китарата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts