Paliev The Butcher Публикувано Май 19, 2005 Публикувано Май 19, 2005 (Редактирано) Само Рок и мис'ш!!!! Това доста повече ми харесва от ония другите мои .Всичко е свирено и записвано на пц-то със звузи от Reason 3 с миди клавиатура Таргет,без началните акорди, които са готови. Ми кво да кажа за парчето чуйте го на мен ми звучи Tomahawk-ско на вас може би няма, така че чуйте го. Барабаните са с ужасни семпли ама като ги чух вече беше твърде късно...чакам отзиви. Да....в Gmail-ският акаунт е. P.s.- Нещо много музикант почнах да го раздавам требе да се кротна малко,че ще ме линчува барабнисткото съсловие. ХАХАХАХАХАХАХ Редактирано Май 19, 2005 от Paliev The Butcher Цитирай
synchu Отговорено Май 19, 2005 Отговорено Май 19, 2005 Но си пропуснал attachment-a в мейла (демек парчето) Дай пак Цитирай
Paliev The Butcher Отговорено Май 19, 2005 Автор Отговорено Май 19, 2005 Къв съм тъп........както и да е грешката е поправена.... Цитирай
Stone Free Отговорено Май 20, 2005 Отговорено Май 20, 2005 Ухааа, много добро, тва е едно от най-яките неща, които съм слушал от форумци. Доста смислено, без излишни китарни отклонения. Пусни още нещо Цитирай
trendkiller Отговорено Май 20, 2005 Отговорено Май 20, 2005 Яко ,звучи ми като саундтрак от някой филм за James Bond/ Jason Bourne Цитирай
Tarvin Отговорено Май 20, 2005 Отговорено Май 20, 2005 Мм, много ми хареса. Единствено, ако се раздвижи съвсееем мъничко като композиция и се сложат малко бек-работи за повечко цвят (само да не са синтове, че ще се пре*бе работата), струва ми се, ще стане хептен бонбон! Това си е мое (да не съдя някого за авторски права!) мнение само, разбира се. Цитирай
Paliev The Butcher Отговорено Май 20, 2005 Автор Отговорено Май 20, 2005 Въпреки, че тенденцията тук е да се тупаме взаимно по гръбинките...благодаря ви за мненията. http://store3.data.bg/ripipecac/Paliev%20The%20Butcher/ Тук съм качил още две идейки за ентусиасти. Цитирай
Dylan_101 Отговорено Май 23, 2005 Отговорено Май 23, 2005 Верно много яко парче, и аз му се изкефих. Напомня ми малко на ранните Young Gods. Ако и Tomahаwk свирят така, ше взема да ги прослушам... Това парче от дата-та що не го качиш на Г-мейла? Цитирай
Paliev The Butcher Отговорено Май 23, 2005 Автор Отговорено Май 23, 2005 Парчетата ги има и у ГМАЙЛА вече, както и да е предупреждавам,че нямат нищо общо с предишното...те са как да кажа........лигня. Цитирай
Recommended Posts