SlipFly Отговорено Май 27, 2005 Отговорено Май 27, 2005 хах..ами аз такова заради бандата сещате се как стаа заради калзата заради жицата) вокал има китара има барабани има ..и идва и най ценното бас така 4е не се и замислих зех един бас от 60 лева:мястото беше така наре4ения магазин "дупката" който е от пловдив го знае) Цитирай
Bay Emo Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 В моя случай с тези дебели пръстенца избора беше м/у баскитара и контрабас... Цитирай
RonCarter Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 Ами аз съм си басист от както се помня. В 4 клас влязох в музикалното с контрабас (не че на тия години съм разбирал с какво се захващам) и в един момент към 10 клас прекъснах да се занимавам за около 3 години докато в един момент осъзнах че това е нещото с което искам да се занимавам, но не академично а да успея да реализирам собствената си същност чрез точно този инструмент. Сега вече съм доста порастнал и се радвам че съм намерил хора, които да споделят моите стремежи, в лицето на музикантите с които свиря в момента. Цитирай
adXok Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 Ами аз съм свирил само няколко пъти на бас китара и от кеф, че яко щипя по тия ДеББели струни си измислих парче наречено "Градушка"... Ще го пусна на линк, ама сега не ми се занимава с него! Чета усилено за софтуер за проектиране и изследване на конструкции, че назадвам там! Цитирай
berserker Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 Хе хе,то и аз станах басист след като се бях занимавал сд китара Ходих няколко години на уроци и като решихме с едни френдове да спретнем група се оказа,че няма място за повече китаристи Обаче много бързо се пристрастих към басчето и се отказах завинаги от китарни щения. Цитирай
spotlight_kid Отговорено Юли 20, 2005 Отговорено Юли 20, 2005 свира щот ми е кеф....много ме кефи баса ..макар че свиря повече на китара...баса е по важен инструмент Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Юли 20, 2005 Отговорено Юли 20, 2005 Е той Вай и това няма... той си купува басисти Цитирай
Burton Отговорено Юли 20, 2005 Отговорено Юли 20, 2005 Е той Вай и това няма... той си купува басисти И то какви Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 20, 2005 Отговорено Юли 20, 2005 Е той Вай и това няма... той си купува басисти ти за 2 лева навит ли си да ми почистваш баса Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Юли 20, 2005 Отговорено Юли 20, 2005 Е той Вай и това няма... той си купува басисти ти за 2 лева навит ли си да ми почистваш баса сметни ми два лева на час колко прави за ден и ми кажи, че ме мързи Тогаз ще се разберем Цитирай
TONY Отговорено Юли 20, 2005 Отговорено Юли 20, 2005 пичове - ставайте повече басисти и ако вече сте такива - хвалете си повече инструмента съотношението китаристи -басисти в най лошия случай трябва да е 2-1 а за съжаление е май 22 -1 :think: Цитирай
rocka_rolla Отговорено Юли 20, 2005 Отговорено Юли 20, 2005 Аз следвам съвета на Тони. Харесва ми звука на баса и нещата, които могат да се правят на него, и въобще има много хора, които си мислят, че бас китарата е инструмент за некадърници. Не е така. Има басисти и басисти. . Иначе аз съм съвсем начинаещ с баса. Но с този инструмент съм слушал и много брутални, и много нежни неща, така че има големи възможности. Хайде със здраве! Цитирай
Mandalay Отговорено Юли 20, 2005 Отговорено Юли 20, 2005 Не мога да кажа, че мога да свиря на бас, но басиста на групата ми като го няма винаги се намествам при неговата китарка. Ей, това баса е велико нещо! Умирам от кеф като свиря на бас. Даже по едно време мислех да се преквалифицирам, ама не ми се щеше да оставям пеенето, а пък пеещ басист е адски трудно. И който е казал, че басистите са провалили се китаристи... не е слушал RHCP! Цитирай
Recommended Posts