the_gorer Публикувано Ноември 21, 2007 Публикувано Ноември 21, 2007 Долу в поста пускам малко супер суров домашен грайнд със солидни оттенъци на хумор, сатира и забава. Естествено недовършен. Миксчето е пълна трагедия - има пукания, има кликания, има глъхнения, има крвиворазбрани тракове, които се надвикват с останалите... А и компресията на Май Спейс доосра нещата, така че всичко вече е идеално. Ще смеся целия джангър като ми свърши сесията, но миксът едва ли ще се получи по-добре. Никак ме няма по записване, смесване и прочее. Китари: Squier >>> GuitarRig 3.0 >>> PC Барабани: Beta Monkey Double Bass Mania Drum Loops Бас: нема Вокали: Skype микрофон >>> PC >>> VST ефекти Семпли на женски писъци: Lucio Fulci's Zombie Flesheaters Стартирам малка страница на "групата" в Май Спейс. http://www.myspace.com/gorefecation Цитирай
the_gorer Отговорено Ноември 21, 2007 Автор Отговорено Ноември 21, 2007 Хайде вече и цялата, завършена песен е качена в MySpace. Приятно слушане! Цитирай
coh-da Отговорено Ноември 21, 2007 Отговорено Ноември 21, 2007 Много добре се е получило, кефи ме че имаш композиторско мислене, нещо което не се отдава на всеки. Барабаните са доста компресирани, направо на места чак плющят, особено касата. Вокалите са невъзможни просто. Така и до ден днешен не разбрах как ги правеха, щото от 10 години не слушам грайнд. Имаше едни поляци Dead Infection, големи изроди в жанра!!! Пускай и други парчета. Много добре ти се получават! Софтуера ти не съм го чувал, не ми е познат... Цитирай
the_gorer Отговорено Ноември 21, 2007 Автор Отговорено Ноември 21, 2007 ^ Радвам се, че те кефи този джангър. За вокалите: записах ги като грухтях колкото се може по-сериозно в микрофона и след това допълнително им сложих ефект (питч шифтър), за да ги смъкна още надолу. А иначе софтуерът ми е доста стандартен. Гитар Риг е популярна програма. Цитирай
ultramega Отговорено Ноември 21, 2007 Отговорено Ноември 21, 2007 (Редактирано) Аз не съм много в час със стила(т.е. слушал съм малко), но това ми хареса някак си има интрига с тея писъци (особено в комбинация със илюстрацията в май спейс която си сложил). Личи си че има съдържание(ако пък няма , всеки може да си извлече такова сам за себе си) Само за барабаните ми направи впечатление, също както на coh-da . Но ти предупреди че не си финализирал още работата по парчето ,така че.... Давай нататък Редактирано Ноември 21, 2007 от ultramega Цитирай
the_gorer Отговорено Ноември 21, 2007 Автор Отговорено Ноември 21, 2007 ^ О! Работата е финализирана отдавна. Това повече няма да го пипам - то няма как да стане по-добре, защото е замислено като трагедия. От време на време когато ми доскучее ще записвам нови джангърчета - непретенциозен goregrind за народа. Цитирай
sa6tiat Отговорено Ноември 21, 2007 Отговорено Ноември 21, 2007 Този път няма да се изсулиш, байно. http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=30774&hl= Айде, че като фана сопата.... Бързо: сола, рифове и прочее смрад. Нещото ти е много култово, искам още!!!! Цитирай
the_gorer Отговорено Ноември 21, 2007 Автор Отговорено Ноември 21, 2007 ^ Ваша грухталност, пред чревораздирателните Ви гърлено-каустични песнопения моите грухтежи бледнеят. ПС: За дет проекта ще видим какво може да направим. Цитирай
sa6tiat Отговорено Ноември 21, 2007 Отговорено Ноември 21, 2007 Гледай, гледай... И ни радвай междувременно с подобни тероризми. Добър си, болярино неземен. Ае, лека, и се включвай, не се ослушвай. Стига подкани, не си гимназистка. Цитирай
Dylan_101 Отговорено Ноември 21, 2007 Отговорено Ноември 21, 2007 Бравус, много як грайнд си заформил. На мен ми се стори като медли с откъси от парчета, ма като гледам май не е. Странни паузи има, а може и да е от плейъра. Китарите си звучат супер и се връзват одеално. Барабаните ясно, вече стана въпрос. Хайде, чакаме те в дет-метъл проекта. Цитирай
the_gorer Отговорено Ноември 21, 2007 Автор Отговорено Ноември 21, 2007 Цялата бъзикня е, че ползвам барабанни луупове, но дори и на тях не им разбирам и ми е адски трудно да ги вързвам помежду им (а уж са нагласени за целта). Затова може би се усеща някаква накъсаност в цялата хава - преходите са менте, ако си забелязал няма нито един краш чинел в цялата творба. Не съм доволен и от вокалите - не са наредени правилно, но няма значение - колкото по-сурово и гаражно, толкова по-грайнд. Ще запиша още 5-6 диарии от този сорт и ще ги озаглава "албум". После ще ги кача някъде за свободен даунлоуд - по света има учудващо много фенове на такива вомиторни изпълнения. Цитирай
sa6tiat Отговорено Ноември 22, 2007 Отговорено Ноември 22, 2007 Содомията да я сервираш първо тук, ей. Цитирай
the_gorer Отговорено Ноември 22, 2007 Автор Отговорено Ноември 22, 2007 Направих нова редакция на джангъро като махнах първата пауза - отначало ми се струваше ефектна, но в последствие реших да послушам Dylan_101 и да направя нещата малко по-ненакъсани. Междудругото, джангърът може да се чуе в по-добро качество от това на MySpace през следните сайтове: http://www.audiostreet.net/artist.aspx?artistid=58433 http://www.garageband.com/song?|pe1|S8LTM0LdsaSjYlGzZm4 В момента работя по нов джангър. Този път става въпрос за аутопсии на извънземни. Цитирай
jFog Отговорено Ноември 25, 2007 Отговорено Ноември 25, 2007 шес е! ма много баладично бе,скорости трябва да има май в повече Цитирай
Recommended Posts