peshoy2k Отговорено Май 19, 2005 Share Отговорено Май 19, 2005 Момчета, понеже получих някои запитвания чрез PM, искам да знам къде мога да кача най-новия Samplitude, та да могат хората да си го дръпнат.Имайте предвид, че нямам достъп до БГ фрее сървъри. Пакетът е към 72 мегабайта и искам да знам дали ще е твърде нагло, ако го сцепя на малки RAR-ове и го кача в gmail-ския акаунт... PS: Моля, не подхващайте анти-пиратска кампания в темата. 8-мица ли имаш бре, мръсник (не в общо приетия смисъл) яко Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Май 19, 2005 Share Отговорено Май 19, 2005 Има я в Мулето, ама не ми хареса. Предпочитам Cubase/Nuendo... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Май 20, 2005 Share Отговорено Май 20, 2005 Предпочитам Cubase/Nuendo... що Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Май 21, 2005 Share Отговорено Май 21, 2005 Миии, интерфейса да речем. По-кефи. Нищо конкретно от инженерно-програмистка гледна точка... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts