Kmaster Публикувано Ноември 19, 2007 Публикувано Ноември 19, 2007 Никъде в нета няма цялостен гп-файл за тази песен. Има само един, но в него го няма цялото соло, и файла свършва по средата. Давам директен линк, за да видите за какво става въпрос: http://www.ultimate-guitar.com/tabs/b/bill..._guitar_pro.htm Много моля, ако някой има желание и време да помогне, защото песента е страшна и ми трябва нейн таб много спешно. Мерси предварително Цитирай
Baby Thomas Отговорено Ноември 20, 2007 Отговорено Ноември 20, 2007 Неведнъж е ставало на въпрос, че тази песен никъде я няма с разписано цялото соло. Търсим я периодично на ТАВ, .ПДФ или как да е. Ама няма. Евентуално по някой от платените сайтове с уроци... Цитирай
Kmaster Отговорено Ноември 27, 2007 Автор Отговорено Ноември 27, 2007 За какви пари става въпрос в тези платени сайтове? Можеш ли да подскажеш за някой такъв и да задвижа нещата, че ми трябва много... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Ноември 28, 2007 Отговорено Ноември 28, 2007 Не, ама порови се малко и няма как да не откриеш. Сега дали ще я има точно тази песен не знам. Това е просто идея... Цитирай
bony Отговорено Ноември 28, 2007 Отговорено Ноември 28, 2007 дето ще я търсиш,вземи си напъни слуха и я извади ,е солото не е от най лесните , но можеш да направиш нещо подобно в същия стил. никой няма да те замерва с камъни я Цитирай
Recommended Posts