metalhammer Публикувано Май 17, 2005 Share Публикувано Май 17, 2005 Моля ако някой от вас има регент 30 - трябва ми да скивна как е вързан крайния траф Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sa6tiat Отговорено Май 17, 2005 Share Отговорено Май 17, 2005 Моят е 25-G1; ако ти върши работа... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
metalhammer Отговорено Май 17, 2005 Автор Share Отговорено Май 17, 2005 Моят е 25-G1; ако ти върши работа... за съжаление не регент 30 е изцяло лампов 10кс все пак Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sa6tiat Отговорено Май 17, 2005 Share Отговорено Май 17, 2005 Е да де, моио е само транзит и светодиоди / кога го бутна у мрежътъ/ Велкоме и сори. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Май 18, 2005 Share Отговорено Май 18, 2005 доколкото знам на Налбантов му се търкаляше някакъв регент по едно време.....може да го питаш но не знам дали е модела който ти трябва Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_5th Отговорено Април 5, 2008 Share Отговорено Април 5, 2008 ми аз имам един такъв регент които сега искам да постегна.стоял е в едно маза 5 години... а си е хубава машинка.ко иска6 мога ти прата снимки но не мога да ти обясня как е сързан.в сми аз не разбирам много не 6те се радвам да помогна.ако знаеш каде мога да намеря схема за въпросното йивотно бох бил много благодарен... поздражи Владо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bratmito Отговорено Април 5, 2008 Share Отговорено Април 5, 2008 Обърни внимание на датата на постовете преди твоя. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
metalhammer Отговорено Април 6, 2008 Автор Share Отговорено Април 6, 2008 10x все пак - отдавна знам как са изводите на регент 30 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Април 7, 2008 Share Отговорено Април 7, 2008 Е за 3 години може да си форгетнал, правилно ти пише човека... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
metalhammer Отговорено Април 8, 2008 Автор Share Отговорено Април 8, 2008 Абе за 3 години ги научих на изуст тея изводи ......от сън да ме бутнеш пак ги знам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_5th Отговорено Април 8, 2008 Share Отговорено Април 8, 2008 Просто съм малко ентусиазиран че го намерих за това писах.Въобще съм забравил да погледна датите.На моя му сложих нови краини лампи и тръгна(да не повярва човек) и съм много доволен...И така поздрави отново от една забравена тема Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts