mupcku Публикувано Ноември 17, 2007 Публикувано Ноември 17, 2007 Малко глупаво искане, но съм се захванал да обработвам вокали.И ми се иска да рабоя върху някакви семпли.Ако имате нещо в предвид (даже ако има прешки ще е по-добре(за да мога да ги оправя))ще съм ви много благодарен.Ваши записи, или пък някой сайт... Благодаря предварително. Цитирай
yamaha Отговорено Ноември 17, 2007 Отговорено Ноември 17, 2007 (Редактирано) Ако под "грешен" имаш предвид "фалшив"...мога да те засипя с такива...в момента даже обработвам един такъв. Редактирано Ноември 17, 2007 от yamaha Цитирай
mupcku Отговорено Ноември 17, 2007 Автор Отговорено Ноември 17, 2007 Ако под "грешен" имаш предвид "фалшив"...мога да те засипя с такива...в момента даже обработвам един такъв. Да, точно това имам в предвид.Много ще се радвам ако можеш да ми помогнеш. Цитирай
yamaha Отговорено Ноември 17, 2007 Отговорено Ноември 17, 2007 Ако под "грешен" имаш предвид "фалшив"...мога да те засипя с такива...в момента даже обработвам един такъв. Да, точно това имам в предвид.Много ще се радвам ако можеш да ми помогнеш. ОК, ще кача в нета и на ЛС ще ти дам линк откъде да си ги изтеглиш. Доколкото усещам от другата ти тема за АТ, май сега започваш да се учиш да оправяш вокали, затова първоначално ще ти дам нещо сравнително "в тоналност", за да пробваш как работи автоматичния режим. След това мога да ти пратя по-тежки случаи, разминаващи се на места с повече от половин тон - за да опиташ и графичния режим...а като се усъвършенстваш съвсем ще ти пратя речитатив да направиш от него песен (това вече спада към "висшия пилотаж" )...майтапът настрана ама и такова съм правил...в такива моменти започвам да се чудя...какъв всъщност в смисълът на работата ми... Цитирай
Ивелин Отговорено Ноември 18, 2007 Отговорено Ноември 18, 2007 Хахаха - този топик много ме разсмя - не можеш ли сам да си запишеш фалшиви вокали? Ако още ти трябват - пиши и ще ти пратя! Поздрави Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Юли 26, 2008 Отговорено Юли 26, 2008 И аз искам от стрита керемида да направя червен пипер, ама нямаааа... Не търси, бе братче, ефирът бъка от "дзвезди", които се пързалят между тоновете (ама пусти мерак, не лекува се, брей!) Ето ти още малко материал, Simply the Best - концертно изпълнение на "отхвърлени надежди" из American Idol: http://www.metacafe.com/watch/2136/simply_..._american_idol/ (Ще умра! ) Цитирай
Recommended Posts