ti6o Публикувано Ноември 17, 2007 Публикувано Ноември 17, 2007 Здравейте , ето тук има нови авторски песни на групата www.myspace.com/crosslaw Опитваме се да правим трашчета . Ще съм ви благодарен, ако напишете мнения, независимо какви са. Цитирай
coh-da Отговорено Ноември 17, 2007 Отговорено Ноември 17, 2007 Не съм и предполагал, че ще има хора под 20 годишни, които да се запалят по олд скуул траша от '80! Доста работа ви чака както в изпълнителско, така и в техническо (осъществяване на записи, но не с касетофон). А и доста неща, като например: Вокалът ви трябва доста сериозно да се окопити в пеенето (каквото и да значи при него това, а и за траша по принцип). Нека по възможност всички да свирите в темпо, ако не се получава накарайте барабаниста да ви набие всеки поотделно. А после всчики заедно набийте него! След това седнете на по бира и погледнете на себе си с други очи, макар и понансинени вероятно от взаимния тупаник. Цитирай
simeon4o Отговорено Ноември 17, 2007 Отговорено Ноември 17, 2007 Пичове много е добро. Напрао съм във възторг. Записа е гаден, Сичко друго е на 6. Опряделено скоро не бех слушал подобна музика. ЕВАЛА продължаваите така!!! Цитирай
fildi Отговорено Ноември 17, 2007 Отговорено Ноември 17, 2007 Музиката е супер! Аз не свиря подобни неща, но с удовоствие бих си слушал в колата. Наистина много ми хареса групата и като звучене и като стил! Слушах внимателно всичките парчета в myspace и не мога да кажа нищо отрицателно. Ще се радвам да чуя още ваши неща. Желая ви успехи и чакаме още произведения на бандата Цитирай
yakiya Отговорено Ноември 18, 2007 Отговорено Ноември 18, 2007 Само така пичове.Thrash ATTACK отсекъде. Цитирай
david nakov Отговорено Ноември 20, 2007 Отговорено Ноември 20, 2007 Ебати злата трашарийка дето сте заформили много се изкефих ! Цитирай
Dylan_101 Отговорено Ноември 20, 2007 Отговорено Ноември 20, 2007 Як олд-скул траш, верно, поздравлвния! Цитирай
Recommended Posts