BLADE Публикувано Ноември 16, 2007 Публикувано Ноември 16, 2007 Днес получих ето този тунер BEHRINGER Chromatic Tuner TU100 Четох упътването но очевидно с всеки изминал ден деградирам тотално просто немога да разбера как да го ползвам.Тези "In" и "Out" нещо не ги схващам.Ясно In включвам към китарата ама out към усилвателя ли да включа?А и аз имам само 1 кабел.Моля ви някой който знае да ми обясни. Цитирай
chris_barnes Отговорено Ноември 16, 2007 Отговорено Ноември 16, 2007 Мммм,споко Глей ся...Аут-а е направен щото това камионче ако го ползваш на сцена на концерт можеш да си го навържеш в чейн-а и да с и свириш през него и между песните да си проверяваш китарата..тоест просто сигнала минава през него...(дори и когато е изключен) та затова е..а иначе за настройка ти трябва 1 кабел,1 китара със струни и да ги включиш заедно във мястото наречено "Ин" Цитирай
BLADE Отговорено Ноември 16, 2007 Автор Отговорено Ноември 16, 2007 Ами аз включвм китарата към тунера но тунера не се включва пише, че това дето е като педал трябвало да се натисне и тунера тръгвал но не става при мен. Цитирай
Slipaway Отговорено Ноември 16, 2007 Отговорено Ноември 16, 2007 Ами аз включвм китарата към тунера но тунера не се включва пише, че това дето е като педал трябвало да се натисне и тунера тръгвал но не става при мен. А захрахване или батерия слагаш ли му? Цитирай
Azwraith Отговорено Ноември 16, 2007 Отговорено Ноември 16, 2007 Аз съм пък на мнение че скъпите тунери са качествени а ефтините sucks,този за колко го зе ? Цитирай
chris_barnes Отговорено Ноември 16, 2007 Отговорено Ноември 16, 2007 Аз съм пък на мнение че скъпите тунери са качествени а ефтините sucks,този за колко го зе ? напълно съгласен,ама е по-добре да имаш нещо отколкото да нямаш нищо.Иначе не бих отказал 1 камионче на Бос Цитирай
Recommended Posts