Svin4y Публикувано Ноември 12, 2007 Публикувано Ноември 12, 2007 (Редактирано) Та да си деойдем на думата . Харесал съм си тази китара и ме интересува може ли да се закупи такъв дзвер някаде из България (1-ва ръка) Страх ме е да купувам от интернет, защото ако китарата е дефектна е голяма "урушмъ" да си получиш парите обратно и то не толкова колкото си платил. Гледах какви ли не китари за начинаещи китаристи и се спрях на тази. просто ме грабна като го видях на картинката а и ми харесва че е с дебел гриф. Понеже нямам много опит залагам повече на визия и на усещане Дори се хванах да работя здраво за д амога да си я купя Ако може някой да ми даде напътствия каде да намеря такава китара ще съм му много благодарен ! http://www.music123.com/Epiphone-Goth-Les-...VIkzA&urx=1 Редактирано Ноември 12, 2007 от Svin4y Цитирай
Overdrive Отговорено Ноември 12, 2007 Отговорено Ноември 12, 2007 ъъъ Визиартс?? http://www.visiarts.net/catalog/product_in...products_id=255 Цитирай
bratmito Отговорено Ноември 12, 2007 Отговорено Ноември 12, 2007 ^ Тея цени ми се струват доста надути. Цитирай
chlen Отговорено Ноември 13, 2007 Отговорено Ноември 13, 2007 Според мен еПипоните не чинат, като те кефи дебел гриф купи си Кремона. Цитирай
TONY Отговорено Ноември 13, 2007 Отговорено Ноември 13, 2007 Епифоните са си екстра - освен от Визиарт - може би ги има и в Пловдив. Да се взима от САЩ - е тъпо - митото и транспорта ще я оскъпят яко. Варианта втора ръка не е лош - аз продадох преди доста време едно епи в екстра състояние, един колега (май Емо се казваше) - продаде супер Къстъм Епи СГ с 3 адаптера (май сега съжалявам ,че не го купих), Данчо продаде пак един къстъм Лес Пол. Демек все читави китари. Има и кофти такива - наскоро се продаде един епи спешъл - вярно само за 200 лв - но пък бе в отвратително сътояние... Вчера видях едно Епи - пак обявено за продан във форума - но не знам състоянието му.Ако не разбираш - търсиш помощ от приятел - да я пробва преди да я купиш.Същото е добра идея дори и да купуваш нова китара - това , че една китара е нова, не значи че е ОК ( според мен) - особено за китайско производство. Вярно в момента стандарта на китайските Епифон е много висок и контрола е мнго силен. Обаче , е хубво китарата преди да се купи да се провери - тъй като превоза, съхранението и ( влажността на помещението в които е държана) - оказват влияние. Цитирай
Svin4y Отговорено Ноември 14, 2007 Автор Отговорено Ноември 14, 2007 (Редактирано) Знам. Главанта причина да искам да я купя от тук е за да я пробвам дали ше ми хареса и ако ще купувам нещо да знам че не е крива или дефекна. Мерси много за отговорите ! А и BTW имам преработен орфей с дебел гриф ама след няколко месеца няма да ми върши работа... Редактирано Ноември 14, 2007 от Svin4y Цитирай
Recommended Posts