mrhard Публикувано Ноември 12, 2007 Публикувано Ноември 12, 2007 Здравейте на всички,На 37 години съм и съм oт Варна Харесвам HARD&HEAVY и се опитвам да свиря на китара.МУЗИКАТА Е ВЪЛШЕБСТВО а като гледам всички тук са магьосници.Радвам се че има толкова много хора,които се занимават с музика. Цитирай
NitroBGA Отговорено Ноември 13, 2007 Отговорено Ноември 13, 2007 Здравейте на всички,На 37 години съм и съм oт Варна Харесвам HARD&HEAVY и се опитвам да свиря на китара.МУЗИКАТА Е ВЪЛШЕБСТВО а като гледам всички тук са магьосници.Радвам се че има толкова много хора,които се занимават с музика. Nice Кажи нещо повече за себе си. Какво харесваш, какво свириш, с кого ? Това с музиката е добро попадение, жив и здрав, поздрави и ДОБРЕ ДОШЪЛ в обществото на Muzikant.org Цитирай
TONY Отговорено Ноември 13, 2007 Отговорено Ноември 13, 2007 Mr Hard - една от любимите ми БГ Хард и Хеви банди. Така поне предполагам. И ако е така - значи се познаваме от свиренията Ви в лятната градина - с предишната формация на групата. Аз и NitroBGA - свирим в една Софийска Хард и Хеви банда - Уран 242 - и ще се радваме ако някой път споделим сцена - дали в София или във Варна - все тая. Цитирай
mrhard Отговорено Ноември 13, 2007 Автор Отговорено Ноември 13, 2007 (Редактирано) TONY и аз ще се радвам ако се видим и посвирим заедно на сцена. Предположенията ти са верни. Редактирано Ноември 13, 2007 от mrhard Цитирай
TNT Отговорено Ноември 13, 2007 Отговорено Ноември 13, 2007 MRHARD, баш ми е драго да те открия и теб във форума. Цитирай
TNT Отговорено Ноември 16, 2007 Отговорено Ноември 16, 2007 MRhard, честит ти рожден ден дъртйо. Да си жив и здрав както и всички около тебе Цитирай
Fender_str Отговорено Ноември 18, 2007 Отговорено Ноември 18, 2007 Здравейте на всички,На 37 години съм и съм oт Варна Харесвам HARD&HEAVY и се опитвам да свиря на китара.МУЗИКАТА Е ВЪЛШЕБСТВО а като гледам всички тук са магьосници.Радвам се че има толкова много хора,които се занимават с музика. А нещо концертчета не съм ви вижал от години? Цитирай
mrhard Отговорено Ноември 18, 2007 Автор Отговорено Ноември 18, 2007 По повод концертчетата на 23.11.2007 год. (петък) ще свирим в усмивката Съвпада точно с предложението за форумна сбирка на варненци в шишковата градина.ако тази сбирка се осъществи заповядайте после в усмивката надявам се да стане купон. Цитирай
Recommended Posts