roland_R Отговорено Януари 2, 2008 Отговорено Януари 2, 2008 Колеги така и така се заговорихте за Behringer аз свиря с PMP5000 мисля че е модела и незнам как да си наглася ефектите които да си подхождат някой ще ми каже ли с кои цифри ползва пулта благодаря ви !!! Цитирай
DJack Отговорено Януари 3, 2008 Отговорено Януари 3, 2008 Колеги така и така се заговорихте за Behringer аз свиря с PMP5000 мисля че е модела и незнам как да си наглася ефектите които да си подхождат някой ще ми каже ли с кои цифри ползва пулта благодаря ви !!! Значи на пулта отгоре са написани осн.ефекти.Избираш с черната врътка/пише FX/ този ефект, който ти подхожда в момента и НАТИСКАШ черната врътка надолу/към пулта/.По този начин фиксираш искания от теб ефект/от 1 до 99/.След това вдясно от черната има друга врътка червена/под която пише FX/та с нея даваш общо изходно ниво на ефекта ок.по-средата горе/12часа/.След това на всеки канал имаш също червена врътка FX,та с нея даваш отделно ниво на всеки канал колкото ти трябва или ти прецениш.В сайта на "Берингер" можеш да си изтеглиш ръководство на английски,немски,руски и т.н Цитирай
Petar Отговорено Януари 28, 2008 Отговорено Януари 28, 2008 (Редактирано) WAVLAB v.5.0 има вграден миксер. Редактирано Януари 29, 2008 от Chrysalid Нарушение на правилото за цитиране! Цитирай
Petar Отговорено Януари 28, 2008 Отговорено Януари 28, 2008 (Редактирано) Samplitude v.8.0Pro има истински виртуален миксер със корекции и е добра за запис на живо Редактирано Януари 29, 2008 от Chrysalid Нарушение на правилото за цитиране! Цитирай
presly Отговорено Януари 30, 2008 Отговорено Януари 30, 2008 Samplitude v.8.0Pro има истински виртуален миксер със корекции и е добра за запис на живо Приятелю, май никога нищо не си записвал. Нека съвети дават само хората, които наистина имат някякъв опит - нали форума е точно за това. И не само Семплитюда има виртуален миксер - същото важи и Кюбейза, и за Сонара, и за мнооооого друти програми. Но пробвал ли си да СВИРИШ в РЕАЛНО време през софтуерен миксер с включени обработки (EQ, FX и т.н.)? Латенция от 2 секунди не ти мърда, ако искаш стабилна работа, та дори компютъра да ти е осемядрен Интел Зеон с 12 ГБ РАМ и SCSI RAID0 в хардуерно изпълнение + 2 Х Aurora16 аудио интерфейси (или някое по-сериозно MADI изпълнение). Хора, не пишете глупости - лична молба от един стар човек... Цитирай
Recommended Posts