beatle Публикувано Ноември 7, 2007 Публикувано Ноември 7, 2007 Привет на всички.Въпроса ми е: Може ли да се купи в Бг ЛЯВ бас до 500кинта,разбира се изключвам марката Стагг. Отправям въпроса защото не съм на ти с пазаруването по интернет,а и ми се ще да видя за какво става въпрос. Цитирай
Mephistofel Отговорено Ноември 7, 2007 Отговорено Ноември 7, 2007 Може - Yamaha,Ibanez,Squire - горе-долу това са ти опциите. Цитирай
basis4eto Отговорено Ноември 7, 2007 Отговорено Ноември 7, 2007 I can't take it no more!!! Моля,ползвайте търсачката. Цитирай
snatch Отговорено Ноември 7, 2007 Отговорено Ноември 7, 2007 ^ Изглежда не всички имат този проблем.При мен и при още познати, които съм питал, като дам да се търси нещо и винаги ми изписва "Въвели сте ключова дума по-кратка от 4 символа. Моля върнете се и опитайте отново." в розово поле и не ми дава резултати. Цитирай
beatle Отговорено Ноември 7, 2007 Автор Отговорено Ноември 7, 2007 Може - Yamaha,Ibanez,Squire - горе-долу това са ти опциите. Къде,къде се намират тез басове леви,аз леви не съм виждал. А за търсачката,не намира нищо,а нямам много свободно време да преглеждам от до всичко,ако сметнете,че не е нужна я махайте тая тема. Все по-често забелязвам хора,които пишат да се ползва търсачката,правилно е,но пиши ми го на лично,що да цапаш темата и да почват едни дълги и широки кой,прав,крив,квадратен и прочие. Цитирай
Recommended Posts