PlamenM Публикувано Ноември 6, 2007 Публикувано Ноември 6, 2007 Здравейте, събирам отзиви и мнение за различни варианти на озвучаване на класическа китара за свирене с група - т,е микрофонните варианти отпадат. За съжаление електро-акустичните класически китари на който съм свирил за нисък клас и звука им е леко дразнещ. Някой да има опит с по-добрите пиезо адаптери на Фишман или други? Засега съм се спрял на pure classic на К&К, но идея нямам как звучи, само ревюта чета.. предложения...? Благодаря, Пламен Цитирай
PlamenM Отговорено Ноември 7, 2007 Автор Отговорено Ноември 7, 2007 (Редактирано) Здравейте, събирам отзиви и мнение за различни варианти на озвучаване на класическа китара за свирене с група - т,е микрофонните варианти отпадат.За съжаление електро-акустичните класически китари на който съм свирил за нисък клас и звука им е леко дразнещ. Някой да има опит с по-добрите пиезо адаптери на Фишман или други? Засега съм се спрял на pure classic на К&К, но идея нямам как звучи, само ревюта чета.. предложения...? Благодаря, Пламен ъп, ъп...ама май ще си остана неориентиран..Освен да се примоля на Бисер да чуя Годин-а и да събирам пари от закуски.. Редактирано Ноември 7, 2007 от PlamenM Цитирай
antonium Отговорено Ноември 7, 2007 Отговорено Ноември 7, 2007 а защо отпадат микрофонните варианти? Цитирай
PlamenM Отговорено Ноември 7, 2007 Автор Отговорено Ноември 7, 2007 а защо отпадат микрофонните варианти? защото не виждам как ще включа кондезаторен микрофон и около мен ще има бас,барабани и тн.... радикалното решение е да сменя инструмента с нещо от сорта на Ямаха сайлънт или Годин, но имам класическа китара със звук който много ми харесва и преди да купувам друг инструмент, бих искал да опитам варианти... Цитирай
antonium Отговорено Ноември 7, 2007 Отговорено Ноември 7, 2007 ми според мен ако тръгнеш да й слагаш адаптер някакъв ще трябва да дупчиш, което не е препоръчително варианта е да си изолиран в друга стая Цитирай
PlamenM Отговорено Ноември 7, 2007 Автор Отговорено Ноември 7, 2007 ми според мен ако тръгнеш да й слагаш адаптер някакъвще трябва да дупчиш, което не е препоръчително варианта е да си изолиран в друга стая за дупченето не ме притеснява толкова майстор ще я дупчи отзад , а за адаптерите мисля че в крайна сметка ще е к&К Цитирай
Django Отговорено Ноември 7, 2007 Отговорено Ноември 7, 2007 ми според мен ако тръгнеш да й слагаш адаптер някакъвще трябва да дупчиш, което не е препоръчително варианта е да си изолиран в друга стая за дупченето не ме притеснява толкова майстор ще я дупчи отзад , а за адаптерите мисля че в крайна сметка ще е к&К Ако дадеш да ти я дупчат китарата ти ще се съсипе,продават много хубави качествени адаптери които се подвижни и си има начин на слагане. Ето тук разгледай има доста неща....http://musicjam.hit.bg/ Поздрави Цитирай
PlamenM Отговорено Ноември 7, 2007 Автор Отговорено Ноември 7, 2007 много хубави качествени адаптери които се подвижни и си има начин на слагане. Можеш ли да ми дадеш пример с някой - това което съм чувал от пиезо адаптерите под долното мостче, звучи зле. Иначе засега съм се спрял на това k&K pickup - за съжаление и то иска дупчене. Преди време гледах как peshoy2k беше продупчил една ямаха , и беше станало съвсем прилично...пък , обмислям все още Цитирай
Django Отговорено Ноември 7, 2007 Отговорено Ноември 7, 2007 На мен са ми казвали че като сложиш пиезо адаптер на класическа китара звучи много красиво,но все пак това са неща които ако не си ги пробвал не можеш да си сигурен.Аз свиря на класическа китара но не съм слагал адаптери,защото не ми се е налагало.Незнам каква ти е китарата но ако е хубава по-добре не я дупчи.В смисъл ако е майсторска/концертна/,ако не пък пробвай с дупченето.Адаптери има всякакви,ако пък имаш пари купи си един Годин като на Силван Люк Поздрави Цитирай
synchu Отговорено Ноември 7, 2007 Отговорено Ноември 7, 2007 Fishman Natural Matrix II - end of story Цитирай
PlamenM Отговорено Ноември 7, 2007 Автор Отговорено Ноември 7, 2007 добавям и Фишман Аура т,е чувал си го как звучи ? защото на сайто всичко звучи мноого добре ( дори и Вариаксите) Цитирай
synchu Отговорено Ноември 7, 2007 Отговорено Ноември 7, 2007 Ами аз специално имам от доста време (6-7 години май, може и повече да са вече :/ ) Natural Matrix I и съм доста доволен, макар че навремето го обърках, защото е за класическа китара, пък го сложих на уестърн - при това джъмбо, но звучи доста доста добре За Аура-та обаче нямам идея :/ Цитирай
Recommended Posts