Music_niki Отговорено Октомври 18, 2007 Отговорено Октомври 18, 2007 (Редактирано) За тези, които се интересуват аз препоръчвам и естрадната българска певица Роберта.Аз лично сега съм при нея, и защото уча при нея в музикалното у-ще там е и преподавателка по поп и джаз пеене.Много е добра, който го интересува да каже да му дам координати!Уроци само в къщи дава при нея и са 15 лв. на час! Редактирано Октомври 18, 2007 от Music_niki Цитирай
mproject Отговорено Декември 15, 2007 Отговорено Декември 15, 2007 Здравейте вокалисти! Център за музикални изкуства промоционално ще проведе проекта "Ден на отворените врати в ЦМИ" на 20.12.2007г., от 17:30 часа в сградата си на Бул. "Витоша" 109 Проектът ще дава право на всеки да получи безплатна консултация по пеене или муз. инструмент при нашите преподаватели: Румяна Коцева - поп и джаз пеене Пламен Петров - рок и джаз китара Ники Стоянов - бас китара Цветан Георгиев - барабани Подробна информация е качена в графа "Новини" на www.muzikant.org Два дена по-рано ще проведем Коледния концерт на нашето училище, избрахме сцената на клуб Back Stage - 18.12.2007г., от 19 часа. Певците ще се изявяват в началото Тина Коилова PR Manager Център за музикални изкуства www.cma-bg.com Цитирай
Recommended Posts