Rotten Body Landslide Публикувано Май 13, 2005 Публикувано Май 13, 2005 Здр алл,некои може ли да ми препоръча кубе за китара до 200-220 лева неска гледах едно кубе стаг не беше лошо ама нещо не ми вдъхна доверие Цитирай
stratocaster Отговорено Май 13, 2005 Отговорено Май 13, 2005 зависи за какво ти трябва. искаш да ползваш драйва на кубето или ще ръгаш нещо в него? поогледай се за берингер или фендер - от тия малките модели. те са сносни като за в къши :hello: и слагай точки и запетаи като пишеш че направо е грозна работа това твоето Цитирай
Rotten Body Landslide Отговорено Май 13, 2005 Автор Отговорено Май 13, 2005 ами за вкъщи ми требе кубето предимно за деатх метал да става и малко трашец :guitar: Цитирай
stratocaster Отговорено Май 13, 2005 Отговорено Май 13, 2005 (Редактирано) дет метъл и трашец малко трудничко ще изкараш с такова кубенце, имам предвид с неговия си драйв. ако искаш дет метъл звук ще ти трябва някое камионче с по радикален дистър преди кубето иначе вместо да си губиш времето тук - защото колкото хора толкова мнения земи излез по магазините и си харесай някое ти най-добре си знаеш какво искаш Редактирано Май 13, 2005 от stratocaster Цитирай
Rotten Body Landslide Отговорено Май 13, 2005 Автор Отговорено Май 13, 2005 ми аз наскоро се здобих с Дет метал от Дигитецх благодарение на Мизерник пук и некса обиколих 3те магазина в Пловдив на едното имаха само Стаг на а на другите 2 Фендер мисля че Фендер е по добрия избор Цитирай
stratocaster Отговорено Май 13, 2005 Отговорено Май 13, 2005 ми аз наскоро се здобих с Дет метал от Дигитецх благодарение на Мизерник пук и некса обиколих 3те магазина в Пловдив на едното имаха само Стаг на а на другите 2 Фендер мисля че Фендер е по добрия избор зимаш дет метъла и отиваш и с неог пробваш кубето. да не се окаже така че не звучи добре с дет метъла пробвай фендерчетата, добри са Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Май 13, 2005 Отговорено Май 13, 2005 пич аз имах едно такова,продадох го,ся един приятел си продава същото като моето - БЕРИНДЖЪР 15 вата с овърдраиф!ако искаш мога да ти дам е-маила му? Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Май 13, 2005 Отговорено Май 13, 2005 Thrashman-e, ти чу моето как звучи със същия ефект. 30w, струва 220лв ново. Мога да ти кажа откъде да си намериш ако не харесаш нещо друго. Успех. Цитирай
trendkiller Отговорено Май 13, 2005 Отговорено Май 13, 2005 Вземи си някое малко кубе на Peavey - имат не лош драйв ,а и не са толкова скъпи .И са идеални за вкъщи Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Май 13, 2005 Отговорено Май 13, 2005 Това може да ти свърши работа? Цитирай
Rotten Body Landslide Отговорено Май 14, 2005 Автор Отговорено Май 14, 2005 Това може да ти свърши работа? това за китара ли е Цитирай
stratocaster Отговорено Май 14, 2005 Отговорено Май 14, 2005 Това може да ти свърши работа? това за китара ли е ен, за барабани е Цитирай
Wicked Отговорено Май 14, 2005 Отговорено Май 14, 2005 Хммм, ето откъде идва недоразумението - кубенцето, 'дет го шиткам е за бас. Едва сега видях, че не съм писал конкретно за какво е, но може и да се подразбере... но не задължително Цитирай
Rotten Body Landslide Отговорено Май 14, 2005 Автор Отговорено Май 14, 2005 проклятие :wall: :wall: :wall: :wall: Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Май 14, 2005 Отговорено Май 14, 2005 абе мен,нали искаш соло кубе?кажи да говоря ли с пича? Цитирай
Recommended Posts