spongebob Публикувано Ноември 2, 2007 Публикувано Ноември 2, 2007 Проверих в търсачката и не излезе нищо ето за тази програмка,та ще си позволя малък коментар по нея.Според мен е изключително подходяща за обучаващи се,тренира слуха и има много интересни упражнения,които сами ще разгледате.Лилия Ненкова ми я демострира за 1-ви път и напрактика много от слуховите задачи които дават преподавателите по солфеж са заложени и в програмата.Нивото е от елементарно до...доста трудно.Това е линк към сайта на компанията която я продава и има 21 дни пробен период-предостатъчно време да се убедите във възможностите й.Споделете впечатления Ето и линка: http://www.earmaster.com/download/index.htm Цитирай
salt Отговорено Януари 18, 2008 Отговорено Януари 18, 2008 (Редактирано) Невероятна програмка .1000 x Наистина всеки може да започне обучение с нея.Само трябва предварително обучение по елементарна теория малко и е добър старт.Аз , въпреки че вмонета уча в музикално училище, често се упражнявам с нея даже и за кандидатстуденстските изпити. Редактирано Януари 18, 2008 от salt Цитирай
lizardman Отговорено Януари 20, 2008 Отговорено Януари 20, 2008 не е лоша програмката, определено най-добрата от тия видове, която съм виждал до сега. засега имам доста добри впечатления, ще видим доколко помага при развиването на слуха. системата й обаче окуражава Цитирай
Steppenwolf Отговорено Януари 21, 2008 Отговорено Януари 21, 2008 Прав си, може би е от най-добрите. Имам 4-ката. Цитирай
Recommended Posts