Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 42
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

...честито на всички ЕСП фенове и почитатели...дали вече има конкретни броики в магазина...бих искал най-сетне да пипна някоя от тези така популярни китари...или поне да и се полюбувам отблизо...

Отговорено

дано да паднат цените на всички китари в следствие на появата на такъв огромен конкурент в лицето на esp на родната сцена

Отговорено

В Динакорд Варна - Тинко каза , че чака следващата седмица (тая дето идва) да му донесат бройки . Може в Софийските магазини вече да има изложени .

Отговорено
Супер! А къде са цените?

еми като кликнеш линка горе вляво има ценова листа на Акробат рийдър със снимки

Отговорено

Учуден съм, че цените са доста прилични. От един Томан да речем са с 20-тина евро по скъпи, което е абсолютно приемливо и даже като включиш доставка излизат по-тънки. Дано само скоро докарат и по горните модели от ЛТД серията. Някой да има идея дали това ще стане скоро?

Отговорено

Мисля , че сега още опипват пазара н ЕСП в България . Ако им се продават тези модели , които са на приемливи цени за средния потребител , тогава ще докарат и горните . Поне така аз мисля :)

Отговорено (Редактирано)

^^^

тогава да купуваме всички че да докарат и горния клас

не е ли странно че в каталога има сигничър сериите а няма по скъпите от стандартните

Редактирано от SHARO
Отговорено

И аз на същата убавица се точа отдавна. Даже се бях навил да си я поръчвам от чужбинско. Ама вече няма смисъл - само да не разбере жената.... Между другото ЕСП в България и досега внасяха някои фирми, но на доста по - високи цени. Тъй че - ликуй народе!