mirror_of_madness Публикувано Октомври 31, 2007 Публикувано Октомври 31, 2007 Много ми е интересно какъв материал се използва и по какъв начин се поставя? Гледал съм на Gibson поставяне, но не беше описано подробно. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 1, 2007 Отговорено Ноември 1, 2007 зЗа кое конкретно питаш? Цитирай
mirror_of_madness Отговорено Ноември 1, 2007 Автор Отговорено Ноември 1, 2007 За бялата лента по тялото на тоя Warlock: http://bcrich.com/warlock_revenge.html Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 1, 2007 Отговорено Ноември 1, 2007 Ами някакъв полимер е. Виждал съм и от дърво кант, и от PVC пластмаса. Цитирай
mirror_of_madness Отговорено Ноември 1, 2007 Автор Отговорено Ноември 1, 2007 Ами това дето го дледах на Гибсън беше по-скоро с пластмаса. Но тя не е ли чуплива? В смисъл като слагаха канта беше доста огъваем и здрав. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 1, 2007 Отговорено Ноември 1, 2007 Ако прекалиш с огъването е чуплива. Има доста материали из нета, които показват процедурата на слагане, а отвън човек може да си поръча и материала. Виж на musicjam.hit.bg, май се продаваше матря'л за кантове. По-тънкия пиниз е прорязването на канала за канта. Цитирай
vlex Отговорено Ноември 1, 2007 Отговорено Ноември 1, 2007 В тубата съм гледал доста клипчета с окантяване на китари. Някои ползват твърди пластмаси, като ги нагряват и оформят по канта, други ползват по-меки и директно ги лепят, трети ползват седефени кантове (надали са седеф, по-скоро перлоид или някой друг подобен полимер с шарки), четвърти слагат дървени и т.н. Иначе прорязването на канала може да стане по много начини - с оберфреза, с дремел и специална глава, с длето и всичко останало, което може да ти роди главата... Поздрави, Влад Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 1, 2007 Отговорено Ноември 1, 2007 Да, и последния вариант, който предлагаш е ОСОБЕНО пинизчийски . Цитирай
vlex Отговорено Ноември 1, 2007 Отговорено Ноември 1, 2007 Еми има хора, които се чувстват достатъчно уверени с длетото в ръка Аз за вече 7 години учене и още 5 практика не се чувствам достатъчно спокоен, но на някои по-бързо им приляга в ръката и го усещат като продължение на ръката си. Нищо де - все пак е вариант Поздрави, Влад Цитирай
Recommended Posts