qni4ka Публикувано Октомври 31, 2007 Публикувано Октомври 31, 2007 Здравейте! Искам да започна уроци по пияно,но не мога да открия нищо.От Варна съм и наистина имам голямо желание да свиря..моля,помогнете ми! Цитирай
annimm Отговорено Ноември 1, 2007 Отговорено Ноември 1, 2007 qni4ka написа: Здравейте! Искам да започна уроци по пияно,но не мога да открия нищо.От Варна съм и наистина имам голямо желание да свиря..моля,помогнете ми! ако беше от софия или бургас - няма проблеми,но.. завърти се към музикалното ви училище, ако хванеш някой учител там, със сигурност ще те ориентира иначе аз си предлагам услугите за амбициозни хора в софия обаче Цитирай
qni4ka Отговорено Ноември 2, 2007 Автор Отговорено Ноември 2, 2007 annimm написа: qni4ka написа: Здравейте! Искам да започна уроци по пияно,но не мога да открия нищо.От Варна съм и наистина имам голямо желание да свиря..моля,помогнете ми! ако беше от софия или бургас - няма проблеми,но.. завърти се към музикалното ви училище, ако хванеш някой учител там, със сигурност ще те ориентира иначе аз си предлагам услугите за амбициозни хора в софия обаче Е,софия.. ) Когато заживея там след 2 години,ще те потърся...ако може все пак остави някакъв твой телефон и ми разкажи нещо повече за теб и пианото )) Цитирай
puff4e Отговорено Ноември 3, 2007 Отговорено Ноември 3, 2007 В Орбита-младежки дом има школа по китара и пиано,и двете даскалки са много готини......успех) Цитирай
qni4ka Отговорено Ноември 4, 2007 Автор Отговорено Ноември 4, 2007 puff4e написа: В Орбита-младежки дом има школа по китара и пиано,и двете даскалки са много готини......успех) ЕЕхеее суперР!!! ) ще те черпя :* Цитирай
annimm Отговорено Ноември 5, 2007 Отговорено Ноември 5, 2007 Е,софия.. ) Когато заживея там след 2 години,ще те потърся...ако може все пак остави някакъв твой телефон и ми разкажи нещо повече за теб и пианото )) Ами цял живот с него се занимавам Завършила съм Консерваторията с пиано, сега карам специализация за Звукостудийни технологии и продуцентство към ТУ и тъй като обичам работата с деца и любознателни и въобще амбицирани хора , преподавам на ученици и любители на музиката. e-mail ми е anna_md@abv.bg , който иска да се научи да свири на пиано или да се усъвършенства в музицирането, нека ми пише. С радост ще помогна Цитирай
qni4ka Отговорено Ноември 5, 2007 Автор Отговорено Ноември 5, 2007 annimm написа: Е,софия.. ) Когато заживея там след 2 години,ще те потърся...ако може все пак остави някакъв твой телефон и ми разкажи нещо повече за теб и пианото )) Ами цял живот с него се занимавам Завършила съм Консерваторията с пиано, сега карам специализация за Звукостудийни технологии и продуцентство към ТУ и тъй като обичам работата с деца и любознателни и въобще амбицирани хора , преподавам на ученици и любители на музиката. e-mail ми е anna_md@abv.bg , който иска да се научи да свири на пиано или да се усъвършенства в музицирането, нека ми пише. С радост ще помогна аз ще ти пишаа искам да ме научишшш,не издържам наистинаа!!! ) Цитирай
Recommended Posts