qni4ka Публикувано Октомври 31, 2007 Публикувано Октомври 31, 2007 Здравейте! Искам да започна уроци по пияно,но не мога да открия нищо.От Варна съм и наистина имам голямо желание да свиря..моля,помогнете ми! Цитирай
annimm Отговорено Ноември 1, 2007 Отговорено Ноември 1, 2007 Здравейте! Искам да започна уроци по пияно,но не мога да открия нищо.От Варна съм и наистина имам голямо желание да свиря..моля,помогнете ми! ако беше от софия или бургас - няма проблеми,но.. завърти се към музикалното ви училище, ако хванеш някой учител там, със сигурност ще те ориентира иначе аз си предлагам услугите за амбициозни хора в софия обаче Цитирай
qni4ka Отговорено Ноември 2, 2007 Автор Отговорено Ноември 2, 2007 Здравейте! Искам да започна уроци по пияно,но не мога да открия нищо.От Варна съм и наистина имам голямо желание да свиря..моля,помогнете ми! ако беше от софия или бургас - няма проблеми,но.. завърти се към музикалното ви училище, ако хванеш някой учител там, със сигурност ще те ориентира иначе аз си предлагам услугите за амбициозни хора в софия обаче Е,софия.. ) Когато заживея там след 2 години,ще те потърся...ако може все пак остави някакъв твой телефон и ми разкажи нещо повече за теб и пианото )) Цитирай
puff4e Отговорено Ноември 3, 2007 Отговорено Ноември 3, 2007 В Орбита-младежки дом има школа по китара и пиано,и двете даскалки са много готини......успех) Цитирай
qni4ka Отговорено Ноември 4, 2007 Автор Отговорено Ноември 4, 2007 В Орбита-младежки дом има школа по китара и пиано,и двете даскалки са много готини......успех) ЕЕхеее суперР!!! ) ще те черпя :* Цитирай
annimm Отговорено Ноември 5, 2007 Отговорено Ноември 5, 2007 Е,софия.. ) Когато заживея там след 2 години,ще те потърся...ако може все пак остави някакъв твой телефон и ми разкажи нещо повече за теб и пианото )) Ами цял живот с него се занимавам Завършила съм Консерваторията с пиано, сега карам специализация за Звукостудийни технологии и продуцентство към ТУ и тъй като обичам работата с деца и любознателни и въобще амбицирани хора , преподавам на ученици и любители на музиката. e-mail ми е anna_md@abv.bg , който иска да се научи да свири на пиано или да се усъвършенства в музицирането, нека ми пише. С радост ще помогна Цитирай
qni4ka Отговорено Ноември 5, 2007 Автор Отговорено Ноември 5, 2007 Е,софия.. ) Когато заживея там след 2 години,ще те потърся...ако може все пак остави някакъв твой телефон и ми разкажи нещо повече за теб и пианото )) Ами цял живот с него се занимавам Завършила съм Консерваторията с пиано, сега карам специализация за Звукостудийни технологии и продуцентство към ТУ и тъй като обичам работата с деца и любознателни и въобще амбицирани хора , преподавам на ученици и любители на музиката. e-mail ми е anna_md@abv.bg , който иска да се научи да свири на пиано или да се усъвършенства в музицирането, нека ми пише. С радост ще помогна аз ще ти пишаа искам да ме научишшш,не издържам наистинаа!!! ) Цитирай
Recommended Posts