SGEORGE Публикувано Октомври 31, 2007 Публикувано Октомври 31, 2007 Наскоро ми се наложи да пиша една курсова работа на тема методи на синтез на звук и реших да я пусна в нета.Написана е като са ползвани източници от интернет.За разбирането й се изискват поне някакви основни познания по математика и физика...е съвсем бегло са засегнати най-често използваните методи на синтез.Надявам се на някого да бъде полезна.Поздрави! Методи на синтез на звук Цитирай
DJ SKRATCH Отговорено Ноември 1, 2007 Отговорено Ноември 1, 2007 (Редактирано) Благодаря за чудесното обяснение. За мен това ще е много полезно. Ето заради такива теми си заслужава да се посещава форума! Редактирано Ноември 1, 2007 от DJ SKRATCH Цитирай
SGEORGE Отговорено Ноември 1, 2007 Автор Отговорено Ноември 1, 2007 Радвам се, че ще ти е от полза.Скоро мисля да пусна още няколко статиики, че съм ги превел, ама искам малко да ги пооформя, че някои неща в тях не ме кефят и ще ги пусна.Поздрави! Цитирай
Steppenwolf Отговорено Ноември 1, 2007 Отговорено Ноември 1, 2007 Поздравления за сподялата, ще е полезно на много хора. Цитирай
Peteraccord3 Отговорено Ноември 22, 2007 Отговорено Ноември 22, 2007 Методи на синтез на звук Браво,най-стина много добре оформена статия.Прочетох я внимателно и смятам,че си заслужава чивек да я има в личният си архив.Поздравления..... Цитирай
SGEORGE Отговорено Април 11, 2008 Автор Отговорено Април 11, 2008 Даа...нещо се е бъгнала датата...ще го кача на друго място в понеделник и ще дам линк! Цитирай
SGEORGE Отговорено Април 22, 2008 Автор Отговорено Април 22, 2008 (Редактирано) Съжалявам за забавянето, но си сменях компютъра и докато намеря файла из дисковете.... Методи на синтез на звук Редактирано Април 22, 2008 от SGEORGE Цитирай
SGEORGE Отговорено Април 22, 2008 Автор Отговорено Април 22, 2008 Току-що видях, че и линка към датата работи... Цитирай
Recommended Posts