Darkfight Публикувано Октомври 31, 2007 Публикувано Октомври 31, 2007 От къде да закупя този mic preamp в София примерно ? И да кажете за тея пари 200-250 дали има нещо по-добро или това е оптимума. Мерси. Цитирай
synchu Отговорено Октомври 31, 2007 Отговорено Октомври 31, 2007 (Редактирано) В Динакорд на 5-те кьошета го имаше преди време... А темата дали е най-доброто мисля пространно я обсъдихме. Струва толкова пари, колкото струва и върши работа - и не, не звучи като предусилвател за 600$ Така че действай си и т'ва е, докато събереш кинти за по-добро - това ше е Редактирано Октомври 31, 2007 от synchu Цитирай
Darkfight Отговорено Октомври 31, 2007 Автор Отговорено Октомври 31, 2007 Да мерси понеже поръчах от visiarts (по интернет) защото не открих на сайта им имат ли магазин и къде в София е ? Та поръчах и след 2 дена (четвъртък) ми се обади човек и каза че утре ще ми се обади да ми каже дали имат налични и мина 1 седмица още чакам обаждане ... Няма значение аз вече се отказах и затпва питам от къде мога да си го звема на място. Цитирай
Recommended Posts