Glacierise Публикувано Май 12, 2005 Публикувано Май 12, 2005 Мисля, че имаше такава тема и преди, но беше отдавна, а от тогава има развития. Най-важното от които е, че RF вече внасят всичките GHS BOOMERS!!! Е тва са перфектните струни за мене - особено по-дебелите (10-52 са ми любими), защото съчетават плътния и обемен звук на 10ките с мекотата на по-тънките. Единствения проблем беше, че бързо ги скапвах. Обаче с Fast Fret-a и това отпадна - стоят си почти като новички вече повече от месец брутална експлоатация! Цитирай
Henderson Отговорено Май 12, 2005 Отговорено Май 12, 2005 В Пловдив отдавна не съм виждал GHS и обикновенно пазарувам Д'дарио.И аз съм на 10-52 (гласувайте за да спечелите голямата ни седмична награда) Цитирай
the_gorer Отговорено Май 12, 2005 Отговорено Май 12, 2005 EVH Peavey Wolfgang Strings - .011 Никелови. Партиха ми ги от САЩ преди 4-5 години. Около 25 комплекта. Все още не си купувам други струни и ползвам от тези комплекти. Останаха ми още няколко неизползвани и съм много доволен - изключително добри и трайни струни, доста силни и в началото малко трудни за озаптяване, но с перфектен тон и с подоходяща за метъл атака. Цитирай
Glacierise Отговорено Май 12, 2005 Автор Отговорено Май 12, 2005 'Бе 4 години са 48 месеца - как си изкарал с 25 комплекта струни... :think: Цитирай
Fenix Отговорено Май 12, 2005 Отговорено Май 12, 2005 'Бе 4 години са 48 месеца - как си изкарал с 25 комплекта струни... :think: еее че аз откатко съм със Флойда и се понаучих да свиря, що годе правилно, сменям комплекти на по 4-5 месеца, като им се преебе звука. т.е. 48/4 = 12 комплекта средно на 4 години Цитирай
Glacierise Отговорено Май 12, 2005 Автор Отговорено Май 12, 2005 Maле как изкарвате с едни струни толко време, хич не ми е ясно Аз струни на повече от 2 месеца, дето да стават за нещо, не съм виждал още Цитирай
the_gorer Отговорено Май 12, 2005 Отговорено Май 12, 2005 'Бе 4 години са 48 месеца - как си изкарал с 25 комплекта струни... :think: Струните ми ги пратиха по-скоро преди 5 години. 5 години по 12 месеца са 60 месеца. Сменям струни на 3 месеца веднъж. 60 месеца делено на 3 = 20 изразходвани комплекта. Имам още неизползвани комплекти. Сигурно са останалите 5, трябва да погледна. Ако трябва да бъдем нагли, с един комплект от тези струни се изтиква повече от 3 месеца. Дори при интензивно свирене. Не забравяй, че говорим за струни .011 Цитирай
wolfgang Отговорено Май 12, 2005 Отговорено Май 12, 2005 (Редактирано) EVH Peavey Wolfgang Strings - .011Никелови. Партиха ми ги от САЩ преди 4-5 години. Около 25 комплекта. Все още не си купувам други струни и ползвам от тези комплекти. Останаха ми още няколко неизползвани и съм много доволен - изключително добри и трайни струни, доста силни и в началото малко трудни за озаптяване, но с перфектен тон и с подоходяща за метъл атака. на мен тези ми се видяха малко твърди към позициите и затова дълго време ползвах ърни бол 5150, но не се правят от близо 2 години. вече не се произвеждат и EVH на пиви, ще търся подходящ заместител от друг бранд. на стейнберга - дадарио дабъл бол 10-52 Редактирано Май 12, 2005 от wolfgang Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Май 12, 2005 Отговорено Май 12, 2005 GHS Boomers засега най-ми харесват. Наистина са добри. 10-52'' в D. Цитирай
the_gorer Отговорено Май 12, 2005 Отговорено Май 12, 2005 EVH Peavey Wolfgang Strings - .011Никелови. Партиха ми ги от САЩ преди 4-5 години. Около 25 комплекта. Все още не си купувам други струни и ползвам от тези комплекти. Останаха ми още няколко неизползвани и съм много доволен - изключително добри и трайни струни, доста силни и в началото малко трудни за озаптяване, но с перфектен тон и с подоходяща за метъл атака. на мен тези ми се видяха малко твърди към позициите и затова дълго време ползвах ърни бол 5150, но не се правят от близо 2 години. вече не се произвеждат и EVH на пиви, ще търся подходящ заместител от друг бранд. на стейнберга - дадарио дабъл бол 10-52 Мдааа, аз уеееееекичко пропуснах да спомена, че ако китарата ти е менте, тези струни ядат прагчета като топъл хлеп :green: Много са твърди, мамка им. Отначало ги натисках със зор и трудно ги контролирах, но сега вече пръстите ми официално спадат в графа "кебапчета", така че, това не е проблем. Не знаех, че серията EVH (Eddie Van Hlen) вече не се произвежда. Toва e МНОГО жалко, защото това означава, че скоро ще се лиша от любимите си струни Цитирай
Glacierise Отговорено Май 13, 2005 Автор Отговорено Май 13, 2005 А сега де?! Пробвай GHS-ите, па може да ти харесат Цитирай
HHX Отговорено Май 13, 2005 Отговорено Май 13, 2005 Ангеле, снощи скивах Scott henderson - еба ми се мамата пи4а скаса струна, и пак такова соло обади, 4е се разплаках пламен Цитирай
the_gorer Отговорено Май 13, 2005 Отговорено Май 13, 2005 А сега де?! Пробвай GHS-ите, па може да ти харесат Че ги пробаме и тех, че земем и от оно мазило, дека ги праи лепи струните. Само ме плаши, дето викаш, че GHS бързо се износват. За сравнение, Peavey EVH на практика не се износват - по-скоро износват прагчетата Има ли готини GHS 0.11 Nickel ? Цитирай
Glacierise Отговорено Май 13, 2005 Автор Отговорено Май 13, 2005 Aбе за 'износването' - много зависи от отделния човек. Аз например имам по-мазна кожа, и прецаквам струните бързо. Номера е, че като си ги мажеш с Fast Fret, се почистват всеки път много добре, и много дълго време си запазват качествата. Да не говорим колко е благо да си свириш през цялото време на 'мазнички' като нови струни! Цитирай
trendkiller Отговорено Май 13, 2005 Отговорено Май 13, 2005 На GHS пробвах един комплект на Зак Уайлд и хич не ми харесаха - освен това ги преебах доста бързо .От няколко месеца минах на 9-46 ,иначе преди свирих само с 10.52 ,но установих че не са ми удобни за широко вибрато (обичам на вдигам по цял тон или тон и половина ,а това е доста трудно с 10-52 + тва се късат струните ) .И незнайно защо ,но нещата които съм записвал с по-тънките струни звучат по-готино ,защото се чува уекинко "плякане" ,което мен ме кефи Иначе най-добрите струни за мен си остават D'Addario Цитирай
Recommended Posts