Stamen Публикувано Октомври 29, 2007 Публикувано Октомври 29, 2007 (Редактирано) Някой може ли да разбере тези ноти и да го направи на таблатура? Редактирано Октомври 29, 2007 от Stamen
Baby Thomas Отговорено Октомври 30, 2007 Отговорено Октомври 30, 2007 Да, много хора. Но надали някой ще седне да се хаби... Препиши си ги 1:1 в Гитар Про и готово. Успех!
Stamen Отговорено Октомври 30, 2007 Автор Отговорено Октомври 30, 2007 Незнам как се пишат ноти на Гитар Про, там виждам числа, а не ноти
Baby Thomas Отговорено Октомври 31, 2007 Отговорено Октомври 31, 2007 Отдели малко време и ще разбереш. Потъси инфо в нета, туториали някакви. Само наготово не става. И аз за първи път като видях Гитар Про гледах като отровен, ама... Успех!
Stamen Отговорено Октомври 31, 2007 Автор Отговорено Октомври 31, 2007 С туториали няма да стане. От ноти почти не разбирам, а инфото в нета не ми помага с нищо. Съмнявам се, че някой от форумците може да го направи, това е много трудно И Гитар Про го използвам от 2005, но досега не ми се е налагало да пиша ноти. В химна има третинки и четвъртинки, които още повече ме затрудняват. Няма смисъл да се опитвам сам, защото нищо няма да направя. Това като го гледам ще е трудно и за даскал по музика.
Recommended Posts