group_home Публикувано Октомври 29, 2007 Публикувано Октомври 29, 2007 Здравейте! В близките дни трябва да купя миксер и дилемата е между "Alesis - MultiMix 6FX" и "Behringer - Xenix 802". Цените им са почти еднакви, като марки незнам Alesis или Behringer е по-добрата.Какво бихте ме посъветвали, за да взема по-доброто решение???Благодаря!!! Ето ги двата миксера: http://www.alesis.com/product.php?id=36 http://www.behringer.com/802/index.cfm?lang=eng Цитирай
mpraise Отговорено Октомври 29, 2007 Отговорено Октомври 29, 2007 Май не трябва много да мислиш, естесвето 4е Alesisa Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Октомври 29, 2007 Отговорено Октомври 29, 2007 +1 Alesis ... няма какво да питаш Цитирай
group_home Отговорено Октомври 29, 2007 Автор Отговорено Октомври 29, 2007 Направи ми впечатление, че миксера Alesis MultiMix 6FX няма USB и Phantom Power....или поне никъде не ги пишеше в ревютата.Аз ще вкючвам кондензаторен микрофон и ако няма "Фантом" няма как....а и USB-то не го пише като налично..незнам.... Цитирай
sw1tched Отговорено Октомври 29, 2007 Отговорено Октомври 29, 2007 2 high-gain mic/line (XLR and 1/4" balanced) inputs with phantom power А usb не ти и трябва ако имаш що годе читава саунд карта. Цитирай
steeltanto Отговорено Октомври 29, 2007 Отговорено Октомври 29, 2007 +1 за Alesis, ако твърдо трябва да избираш м/у двата Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Октомври 29, 2007 Отговорено Октомври 29, 2007 Направи ми впечатление, че миксера Alesis MultiMix 6FX няма USB и Phantom Power....или поне никъде не ги пишеше в ревютата.Аз ще вкючвам кондензаторен микрофон и ако няма "Фантом" няма как....а и USB-то не го пише като налично..незнам.... Алесиса има фантомно, но не си прочел внимателно следното изречение в ревюто: 2 high-gain mic/line (XLR and 1/4" balanced) inputs with phantom power, 2 stereo balanced 1/4" line inputs, aux send (can send to onboard or external effects), stereo aux return. А за ЮСБ-то не мисля, че е голяма болка. Иначе 1+ за Алесиса, изобщо дилемата и безсмислена, успех Цитирай
Recommended Posts