DeadWing Публикувано Октомври 27, 2007 Публикувано Октомври 27, 2007 Дайте някакви автори,подходящи за начинаещи Цитирай
Vertigo Отговорено Октомври 27, 2007 Отговорено Октомври 27, 2007 (Редактирано) начинаещи в какво ? в теория композиране .... пък и си има такава тема за начинаещи във "Важно" секцията там погледна ли ? Редактирано Октомври 27, 2007 от Vertigo Цитирай
Efo Отговорено Октомври 27, 2007 Отговорено Октомври 27, 2007 Автора не го помня, но учех теория от "Елементарна теория на музиката". Цитирай
DeadWing Отговорено Октомври 27, 2007 Автор Отговорено Октомври 27, 2007 Не за композиране - търся нещо елеметарно,обясняващо акорди,гами,прогресии и т.н Цитирай
RichieSambora Отговорено Октомври 27, 2007 Отговорено Октомври 27, 2007 Аз бих ти препоръчал "Китара" и "Рок Китара" for Dummies. Аз от тях си уча акордите. А и има и не само акорди. Абе като за начинаещи е супер според мен. Цитирай
Vertigo Отговорено Октомври 27, 2007 Отговорено Октомври 27, 2007 тях и аз ги имам наистина са полезни просто не се сетих за тях в тях има и примерчета на ликове и тем подобни неща от които ако имаш въображение можеш да сглобиш доста сносни сола Цитирай
MiroLambov Отговорено Октомври 28, 2007 Отговорено Октомври 28, 2007 Аз имам "Китара" for dummies" и наистина много помага.Научих мн нови неща...Има акорди ,песни и дори CD... Цитирай
metaliza Отговорено Октомври 28, 2007 Отговорено Октомври 28, 2007 Аз бих ти препоръчал "Китара" и "Рок Китара" for Dummies. Аз от тях си уча акордите. А и има и не само акорди. Абе като за начинаещи е супер според мен. иеп.и аз сам с "Китара for Dummies" и ного ми помага Цитирай
Cupatincho Отговорено Октомври 28, 2007 Отговорено Октомври 28, 2007 ^Аз имам Рок Китара for dummies и е супер полезно с диск и сичко...Има много интересни неща...Инфо за всичко:поддръжка,стойка,кубе,китара...абе Сичко това ще ти свърши работа ако не питай някъде по Славейков за някаква теория!!!??? Цитирай
ultramega Отговорено Октомври 28, 2007 Отговорено Октомври 28, 2007 (Редактирано) Аз бих препоръчал Едни книжки от една серия на име : "Аз рокясах" Знам за няколко такива 1. Рок буквар- там имаше основни акорди и някой по лесни песнички 2. Блуз рок скали и клишета- много полезна аз само нея имам 3 Рок импровизация- 4 беше нещо за бас китара Тея книжки обаче са доста стари и не знам откъде можеш да ги намериш, но мисля че тук някъде във форума бяха ги изкарали в електронен формат, но книжките вървяха с касети който също незнам откъде можеш да си набавиш. Не за композиране - търся нещо елеметарно,обясняващо акорди,гами,прогресии и т.н "Елементарна теория на музиката" е на Парашкев Хаджиев и не бих казал че е само за композиране. Заглавието и говори ясно за какво е. В това влизат и акорди гами и прогресий. Успех Edit: Автора на поредицата АЗ рокясах е Юлиан Марков Редактирано Октомври 28, 2007 от ultramega Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 29, 2007 Отговорено Октомври 29, 2007 Справки по темата "Аз рокясах" на ПМ. Цитирай
Recommended Posts