zeratuL_x Отговорено Октомври 29, 2007 Автор Отговорено Октомври 29, 2007 Ок мерси за отговорите,но ви казвам,че съм на 14 и свиря от околко година и засега марката Behringer ме остройва идеално.Благодаря пак за мненията Цитирай
SHARO Отговорено Октомври 30, 2007 Отговорено Октомври 30, 2007 Малеййййй, не бях слушал семплите на Берингер...Чиста антиреклама - пълен ужас са.Не че съм привърженик на Босс - ама босс са далеч по-напред от тия бръмчилки дефекти берингер. И 5 лева не давам за такова. Странно е защо са качили такива семпли на сайта си. п.с. А и народа го е казал - с пръдня боя не става ( с извинение ).Не може да искаш хубав звук от смотани неща. и аз не харесвам берингер ма е пресилено тва дет го говорите семплите на сайта са ужасни но всеки който си е поигравал с педалче на берингер мое да докара приличен звук имам процесор zoom g2 и немоа да кажа че той иам дистер който да звучи по добре от UM100 берингерът ми като се има предвид колко са евтини са правилния избор за начинаещи Цитирай
kolio_k Отговорено Октомври 31, 2007 Отговорено Октомври 31, 2007 Не искам да те дразня ама и двете посочени от теб машини са наистина много евтини (и в това разбира се няма нищо лошо)и качеството на саунда им е съответсващо на цената.Иначе съм напълно съгласен че са добър избор за начинаещи Цитирай
SHARO Отговорено Октомври 31, 2007 Отговорено Октомври 31, 2007 ^^^ естествено знам че и двете са посредствени работи бехрингерчето имитира мелазоната и е 50 лв, което е смешна сума при музикалните продукти а си е дистер се пак не зависимо как звучи пък и е важното за какво ще ги ползваш не мисля че няма да стане за лаив в клубче (не казвам че ще звучи хубаво но пък и няма да убиеш публиката) иначе и аз имам мечти но всичко с времето си Цитирай
sevenstring Отговорено Ноември 1, 2007 Отговорено Ноември 1, 2007 а си е дистер се пак не зависимо как звучи Абе, няма "независимо" в тая работа - като не става, не става ... като почнах да се занимавам с китара, сума ти години свирих с един изпърдян дисторшън, дето в най-добрия случай ставаше за грънч, но за неща с по-плътен тон и метъл, както и за каквито и да било сола - просто забрави, няма си го звука и това е! Не съм чувал на Zoom новото поколение процесорчета, но от опит мога да кажа, че с 505 II и 606 се докарва звук, които е поне за мен на светлинни години пред берингърски или друг евтинджос драйв, и то директно в пулт, да не говорим за кубе! Според мен едно сполучливо процесорче от нисък клас е несравнимо по-добра алтернатива за начинаещи и леко напреднали. Цитирай
Recommended Posts