geni2x Отговорено Октомври 26, 2007 Отговорено Октомври 26, 2007 Под аватара точно пише: Attachment...там са и картинките Цитирай
Man0waR Scott Culumbus#1 Отговорено Октомври 26, 2007 Отговорено Октомври 26, 2007 А тази настилка как ли се води? Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Октомври 26, 2007 Отговорено Октомври 26, 2007 Прав си за тва че са без усилвател. Просто усещането от ударите върху падовете е различно, щото са дървени - нема отскок. Koe e дървено?!? падовете ли...? Цитирай
Man0waR Scott Culumbus#1 Отговорено Октомври 26, 2007 Отговорено Октомври 26, 2007 (Редактирано) Прав си за тва че са без усилвател. Просто усещането от ударите върху падовете е различно, щото са дървени - нема отскок. Koe e дървено?!? падовете ли...? Да, поне тези на които аз съм свирил. Едит: Дървено с гума отгоре. Редактирано Октомври 26, 2007 от Man0waR Scott Culumbus#1 Цитирай
Drunken_Master Отговорено Октомври 27, 2007 Автор Отговорено Октомври 27, 2007 Момчета, малко бягате от темета ми се струва... Питам какво мислите за самите падове на тоя сет? Заслужава ли си като нещо по-евтино или не? Освен това - ако е Роланд, ще разчитам ли на качество? Цитирай
Katsko Отговорено Октомври 27, 2007 Отговорено Октомври 27, 2007 естествено че е качество, ама това дето си го дал като линк не е Роланд, само модула му е роланд секви лицензи-мицензи са си точно това. Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Октомври 28, 2007 Отговорено Октомври 28, 2007 Да, поне тези на които аз съм свирил. Едит: Дървено с гума отгоре. Еми ти си свирил на глухи барабани така им се казва на дъските с гума отгоре, а хората тук говорят за електронни барабани правиш ли разлика? Така че не пиши глупости щом неси наясно. Цитирай
Recommended Posts